Астрологічний прогноз на 17 березня

602 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 17 березня

 

Овен

Вдалий день для тих, хто хоче змінити зовнішній образ. Все вийде краще, ніж ви думали і уявляли. Доведеться займатися не тільки дрібними, але й нудними справами.  

Телець

Сьогодні вам вдасться помиритися і налагодити стосунки з усіма, з ким конфліктували. Багатий досвід в роботі не дозволить знизити амбіції, але з ними не переборщіть.

Близнята

Якщо будете сьогодні легковажні й непостійні, то неприємності забезпечені. Не вступайте в суперечки і не ризикуйте, наберіться терпіння.

Рак

Перспективні зустрічі й відрядження очікують тих, хто займається комерцією. Не виключені зустрічі з давніми друзями й задушевні розмови.

 Лев

Зірки пророкують день, сповнений романтичних зустрічей і пригод. Можливий несподіваний прибуток, сюрприз від коханої людини і корисні покупки.

Діва

Сьогодні буде море натхнення, тому не можна його розплескати просто так. Не порушуйте зобов'язань і обіцянок, якщо дали їх обдумано.

Терези

Варто сьогодні контролювати свої вчинки. Якщо зберетеся «смітити» грошима, то спочатку їх підрахуйте. Зустріч з давнім другом подарує незабутні враження.

Скорпіон

Сьогодні ви будете занадто вразливими, що позначиться на спілкуванні. Якщо є можливість, то більшу частину часу проведіть на самоті або на природі.  

Стрілець

Сьогодні вас очікують фінансові проблеми. Головне, під час вирішення питань нікого не зачепіть за живе. Чекайте глобального «потепління» у сімейних стосунках.

Козеріг

Можна і потрібно сьогодні займатися справами, які вам найбільш цікаві. Корисні поради з уст друзів або рідні застосовуйте в роботі та в побуті.

Водолій

Сприятливий день для тих, хто буде дивитися на світ позитивно. Не робіть з мухи слона, поводьтеся спокійно. Корисними будуть оздоровчі процедури.

Риби

Зірки обіцяють вдалий день, якщо на повну включити свою чарівність. Питання бізнесу і грошей - на першому місці. Займіться сімейними і побутовими справами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також