Астрологічний прогноз на 17 грудня

640 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 17 грудня

Овен
У робочому колективі може виникнути суперечка чи конфлікт. Спробуйте розібратися в собі, розставити пріоритети. Амбіції та бажання краще приховати.

Телець
Зірки рекомендують зайнятися відновленням давніх зв'язків. Деякі з них стануть у пригоді. Малувато грошей на покупки? Отже, настав час шукати додатковий дохід.

Близнята

Навіть якщо всі навколо обсипатимуть вас компліментами та пропозиціями, потрібно бути обережними. Є шанс потрапити у фінансову пастку.

Рак

У зворотному напрямку будуть рухатися стосунки з людиною, яка вам дуже дорога. Це можуть бути зміни, як позитивні, так і негативні.

Лев
Сьогодні у вас у фінансовій сфері з'являться проблиски. Вдень намагайтеся займатися робочими справами, а ось вечір підходить для шопінгу.

Діва
Не можна відступати від робочого графіка, навіть якщо на горизонті з'являться проблеми. Сприятливий день для оздоровчих процедур навіть без консультації лікаря.

Терези
Якщо ви не готові до кардинальних змін, то варто їх відкласти. Обставини можуть виявитися сильнішими в особистих стосунках.

Скорпіон
Зірки пророкують день розбіжностей та розставань. Ситуація в сімейному житті вирулить у позитивний бік, наберіться терпіння.

Стрілець
Вирішення побутових питань краще перенести на вихідний день. Є багато нюансів, які сьогодні навряд чи самі собою зможуть розсмоктатися.

Козеріг
Сьогодні ви весь день розмірковуватимете – куди хитнеться маятник життя? Фінансова ситуація складна, може знадобитися порада. Увечері не виключена зустріч з давніми друзями.

Водолій
Будь-які факти слід перевіряти, а не довіряти всьому сказаному і побаченому. Акуратніше поводьтеся з грошима, вони мають властивість швидко закінчуватися.

Риби
Особисте життя в самотніх без змін, а от сімейним людям треба стежити за словами. Якщо образите другу оловинку, то конфлікт буде затяжним.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також