Астрологічний прогноз на 17 вересня

692 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 17 вересня

 

Овен

Сприятливий день для вирішення побутових проблем і зміцнення здоров'я. Бажано уникати спортивних тренувань. Навантаження будь-якого плану можуть зашкодити. Мрії здійснюються, головне – мріяти.

Телець
Не переживайте так сильно за здоров'я, скоро все нормалізується. Якщо паніка дійде апогею, то зверніться до лікаря. Головне - більше відпочивайте і відмовтеся від фізичної роботи.

Близнята
Вдалий день у всіх напрямах, але тільки не для зав'язування контактів. На роботі намагайтеся не потрапляти на очі шефу – можливі причіпки. Докори в сімї сьогодні можуть призвести до образ і навіть агресії.

Рак
Зірки не радять давати гроші в борг. Вони можуть не повернутися. У спілкуванні зі старшим поколінням поводьтеся не тільки гідно, але і спокійно. У любовних стосунках уникайте обіцянок.

Лев
Прекрасний і активний день. Неймовірна зустріч чекає вранці, тому краще крокуйте на роботу пішки. Якщо вдома  ввечері розгориться сварка, то намагайтеся відразу її загасити.

Діва
Цього дня найкраще піти і усамітнитися. Активність у спілкуванні й поведінці ні до чого доброго не приведе. Щоб уникнути загострення давніх хвороб, посидьте трохи на дієті. Корисною буде фізична робота.

Терези

Будь-які негативні прогнози на сьогодні пропускайте мимо вух. Якщо зранку почнете депресувати, то будете перебувати в такому стані не один день. Ввечері розслабтеся в колі друзів.

Скорпіон
Якщо ретельно розрахуєте свої сили, то успішно подолаєте всі перешкоди. Це чудовий день для кар'єрного зростання, фінансових успіхів і зміцнення здоров'я. Непередбачуваності буде досить, тому будьте готові до змін.

Стрілець
Потрібно більше сподіватися на себе, а не на впливових друзів. Ви розумна й досвідчена людина, вирішуйте все самостійно. Від запрошення в гості краще відмовитися, як і від масових святкувань.

Козеріг
Зірки обіцяють успішний робочий день. Як не дивно, але начальство буде хвалити вас щохвилини. Можливі нові проєкти, з якими можете впоратися тільки ви. До речі, відключити на деякий час телефон теж корисно.

Водолій
Слова близького друга можуть здатися підозрілими і навіть різкими. Але не поспішайте робити висновки, розберіться в нюансах. Глобальний переворот очікується в сімейному житті.

Риби
Тривожні фантазії й занижена самооцінка - ось як можна охарактеризувати сьогоднішній день. Не варто розпочинати жодних значущих справ. Відволічіться на хобі, почитайте і подивіться улюблений фільм.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також