Астрологічний прогноз на 17 жовтня

977 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 17 жовтня

 

 Овен
Хороший день для відпочинку в колі близьких людей. Тільки не дуже командуйте, інакше плани зірвуться. Рішення складних фінансових та побутових проблем відкладіть на потім.

Телець
Незважаючи на те, що на календарі вихідний, доведеться займатися дрібними справами. Клопоти і особисті проблеми постануть як Китайська стіна. Боротьба з вітряками очікує тих, у кого є сім'ї й дорослі діти.

Близнята
Щільно упакуйте свої амбіції, щоб не довести стосунки з близькою людиною до конфлікту. Масу задоволення отримають ті, хто зайнятий улюбленим хобі. Поїздка потребує чіткої організації, тоді вона буде успішною.

Рак
Все, що ви хотіли, вдасться втілити в життя. Прекрасний день для відпочинку як для тіла, так і для душі. Не виключене запрошення в гості, нове знайомство і несподіваний сюрприз. Вечір мине в романтичній і легкій обстановці.

Лев
Зірки обіцяють чудовий настрій, навіть якщо деякі плани зірвуться. Це можливо тільки з вашої вини, тому будьте пильними. У харчуванні й фізичних навантаженнях дотримуйтеся норми.

Діва
Те, що ви настирливо відкладали на потім, буде реалізовуватися сьогодні. День вихідний, але тільки не для вас, тому попрацювати доведеться. Але не до такої міри, щоб витратити всю енергію.

Терези

Нервова система на взводі, а навколишні ще піділлють олії у вогонь. Добре провести цей осінній день на природі. Це чудовий привід розвіятися і отримати заряд бадьорості на найближчий тиждень.

Скорпіон
Доведеться робити те, що ви ніколи не робили. Не варто складати на сьогодні наполеонівські плани, їм не судилося збутися. У колі друзів доведеться виступити парламентарем, що допоможе зміцнити авторитет.

Стрілець
Весь день ви будете потребувати порад збоку. Звертайтеся за моральною підтримкою тільки до рідних людей. Не виключена легка застуда або загострення давніх болячок. Проблема не серйозна, але трохи помучить.

Козеріг
День буде по-своєму феєричний. У сімейних людей маса конфліктів і суперечок на різні теми. Нестандартні ситуації можуть виникнути в домашніх справах. Корисно пройтися по магазинах, відпочиньте і абстрагуйтеся.

Водолій
Зірки рекомендують розслабитися і отримувати задоволення від чудового осіннього дня. Якісно вирішаться побутові проблеми, про них забудете назавжди. Питання перемир'я в сімї вийдуть на перший план.

Риби
День пригод і радісних подій. Ви відчуєте свою значимість, зможете привідкрити завісу майбутнього. Критичні зауваження сприймайте гідно. Все старе - в утиль, не тримайтеся за речі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також