Астрологічний прогноз на 17 жовтня

979 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 17 жовтня

 

Овен

Напружена ситуація, яка виникла нещодавно, буде обтяжувати. Потрібно терміново приймати рішення і відмовитися від особистих благ.

Телець

Зірки рекомендують бути уважнішими до близьких людей. Абстрагуйтеся від робочих проблем, навіть якщо будуть просити щось вирішити. У вас вихідний!

Близнята

Сьогодні доведеться нелегко, потрібно з чимось змиритися, а про щось зовсім забути. У любовних стосунках назріває буря, навіть якщо збоку все здається чудовим.

Рак

Сьогодні потрібно дозувати те, що робите і говорите. Подумайте про себе, ви теж заслуговуєте відпочинку. Блискавично вирішуватимуться фінансові проблеми.

Лев

Побутові питання, які не давали спати і спокійно жити, вирішаться. Але не без сторонньої допомоги. Скромно проявляйте емоції в любовних стосунках.

Діва

Навіть у вихідний доведеться попрацювати. Добре, що тільки над собою, це навіть корисно. Матеріальна сфера не на високому рівні, але крига скресла.

Терези

На якнайшвидшу перемогу в конфлікті не розраховуйте, доведеться трохи пограти емоціями. Протягом дня буде надходити багато новин.

Скорпіон

Зірки рекомендують організувати день так, щоб він запам'ятався чимось приємним. Культурна програма відпочинку подарує масу яскравих вражень.

Стрілець

Цей день краще провести в колі друзів, відпочити на природі. Ви вичерпали всі енергетичні резерви. Набирайтеся сил, інакше жодного поступу не буде.

Козеріг

Сьогодні ви не в тому настрої, щоб когось розважати. Похмуро надворі, похмуро й на душі. Присвятіть вечір родинним справам.

Водолій

Не піддавайтеся сьогодні скороминущим поривам, вони згубно вплинуть на щирі почуття. Будьте обережні під час тренувань у спортзалі.

Риби

Ви будете постійно на щось сподіватися і чекати манни небесної. А потрібно активно діяти і складати плани. Іншого шляху досягнення цілей немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також