Астрологічний прогноз на 18 березня

799 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 18 березня

Овен
День, наповнений розмовами і накопиченням досвіду. Секрети, з якими з вами поділилися колеги, тримайте при собі, не розпускайте чуток. Увечері не виключений приїзд гостей або подарунок від коханої людини.

Телець
Зірки рекомендують набратися терпіння, щоб подолати всі труднощі на шляху. День нелегкий, але багатозначний для різних сфер життя. Можливі несподівані грошові надходження, шопінг і яскраві зустрічі.

Близнята
Тільки інтуїція допоможе вам вирішити складні проблеми. Вихід знайдеться, якщо не опускати рук. Боріться з комплексами, не забігайте вперед і шукайте однодумців. Чим енергійнішими будете, тим більше досвіду і знань набудете.

Рак
Настрій сьогодні буде бойовий, що сприятливо позначиться на всіх запланованих справах. З коханою людиною поводьтеся так, ніби сто років не бачилися. Побутова сфера не настільки запущена, щоб про неї думати.

Лев

Вдалий день у плані роботи. Чарівна посмішка і обмін думками - все, що вам потрібно, щоб зібрати фінансовий урожай. Розваги краще перенести на інший день. Шукайте нові джерела для поповнення сімейного бюджету.

Діва
Якщо ви очікували від цього дня чогось казкового, то марно. Звичайнісінький весняний день, не більше, причому похмурий і холодний. Сюрприз від коханої людини порадує, але злегка збентежить.

Терези
Багато подій і ситуацій цього дня шокуватимуть. Але не переживайте. Насправді обставини, що склалися, зіграють на вашу користь. Забудьте про похмурі думки і побільше перебувайте на свіжому повітрі.

Скорпіон
Більшу частину дня доведеться провести з родичами. Хай не візуально, але під час розмов по телефону. Не ігноруйте намагання другої половинки налагодити стосунки. Бережіть здоров’я.

Стрілець
Зірки пророкують напружений у спілкуванні день. Намагайтеся спокійно реагувати на зауваження, щоб не вибухнути у відповідь критикою. Не показуйте свої слабкі сторони. Сімейним людям доведеться пережити скандальчик.

Козеріг
Не всі дні бувають щасливими й успішними, ви це зрозумієте із самісінького ранку. Іноді плани потрібно різко змінювати, щоб досягти бажаних цілей. Потурбуйтеся про здоров'я, є ймовірність застудитися.

Водолій
Сьогодні вам варто поводитися обережно і практично. Не виключені дрібні травми, фінансові збитки й аварійні ситуації. Добре прогулятися по місту, що-небудь купити для душі. Самотність піде вам на користь.
 

Риби
Побутово-господарські справи перенесіть на інший день. Бажано сьогодні акцентувати увагу на собі й своєму розвитку. Займіться тим, що збагачує духовно, радує і зміцнює здоров'я.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також