Астрологічний прогноз на 18 грудня

932 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 18 грудня

 

Овен

Доведеться вирішувати проблему, яка давно вас мучить. Не потрібно зациклюватися на дрібницях. Тягар побутових питань залиште на вечір, а ось від основної роботи ухилятися не варто. Тим більше, що перспектив на майбутнє багато.

 Телець

Вас чекає справжній театр дій, де знадобиться проявити акторські таланти. Є можливість відкритися з нового боку. Якщо поставите собі ультиматум, то збудуєте замок з проблем. Звертайтеся за підтримкою до близьких людей.

 Близнята

Сьогодні не можна ризикувати ні в дрібницях, ні по-крупному. Паралельно роботі займайтеся особистими справами. Творча діяльність подарує масу задоволення. Проведіть вечір з друзями.

 Рак

Зірки радять бути бадьорішими й ініціативнішими. Успішними виявляться робота і фінансова сфера. Почуття гумору стане в пригоді, якщо використовувати його в міру. Несподівана зустріч подарує масу яскравих емоцій.

 Лев

Те, про що ви здогадувалися, стане очевидним і малоприємним. Але є шанс все змінити і, як не дивно, повернути час назад. Якщо щось незрозуміло в робочому процесі, то не ховайтеся за спинами колег.

 Діва

Багато хто цікавитиметься вашим особистим життям. Мовчіть і уникайте відповіді. Вдалий день для вечірнього шопінгу, покупки виявляться вигідними і приємними. Обов'язково подбайте про здоров'я.

 Терези

Ви переконаєтеся в тому, що краще промовчати в потрібний момент. Сьогодні дізнаєтеся багато нового і корисного для роботи. Перед сном прогуляйтеся, незважаючи на холодну погоду. Прогноз на майбутнє - романтичний!

 Скорпіон

Наповнений новинами і приємними подіями день. Не доведеться щось спеціально вишукувати, щоб прикрасити життя яскравими барвами. Все прийде саме – щастя, гроші та любов. Ковток свіжого повітря не завадить.

 Стрілець

Плідний день для тих, хто  готовий на практиці застосувати свої знання. На вашу адресу надійде чимало похвальних слів, не забудьте сказати «спасибі». Планами ні з ким не діліться, нехай це буде таємницею.

 Козеріг

Не варто витати в хмарах, краще зайнятися практичними справами. В особистому житті поводьтеся уважніше. Палиці в колеса сімейного життя можуть вставити родичі коханої людини.

 Водолій

Зірки пророкують неприємні «симптоми» робочих проблем. При їхньому вирішенні поспішати не потрібно. Поспіх тільки зашкодить. Побутові проблеми плавно перейдуть на вихідні. Влаштуйте вдома вечір одкровень.

 Риби

Ви не дуже любите тиск ззовні, але сьогодні доведеться з цим змиритися. Іншими шляхами не отримаєте бажаного в роботі. Ситуація в матеріальній сфері трішки напружена. А так хотілося купити подарунки!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також