Астрологічний прогноз на 18 лютого

722 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 18 лютого

Овен
Овна чекає справжній мозковий штурм, але без цього не вирішити основних завдань. Щоб подолати всі труднощі, доведеться змінити тактику поведінки. Залиште позаду сумніви, у вас колосальний запас енергії.

Телець
Зірки не радять здаватися, навіть якщо кільцем оточать заздрісники і конкуренти. День складний, але шансів стати переможцем - море. Гординя завадить в особистому житті. Якщо прислухаєтеся до голосу серця, то полетите на крилах кохання.

Близнята
Даремний, але багатогранний день чекає вас у плані роботи. Хапаючись за одне та інше, ви не отримаєте результату. Серйозніше поставтеся до фінансового становища, не витрачайте багато грошей.

Рак
Сьогодні вас очікують серйозні переговори і важливі зустрічі. Навіть якщо ви не займаєте керівний пост, все одно надягніть парадно-вихідне вбрання. Вечір добре провести на самоті й відпочити.

Лев
Сьогодні краще гнати всі похмурі думки геть, поки вони не довели до депресії. Якщо є можливість, то розумову роботу поміняйте на фізичну працю. Навіть якщо сніг будете прибирати, це піде на користь.

Діва
Битва за все нове і креативне - ось що очікує тих, хто ніяк не може вийти із зони комфорту. Сьогодні це доведеться зробити, всупереч бажанням і обставинам. Чудовий день для пошуку ще одного джерела доходів і важливих зустрічей.

Терези
Найбільше на світі ви боїтеся виявитися непотрібними. Ось і сьогодні відчуття, що ви ніхто і звати вас ніяк, переважає. Але це тимчасові труднощі й помилки, змініть своє ставлення до ситуації. Не виключені фінансові проблеми.

Скорпіон
Вас очікує день трудовий і метушливий. Всі думки – про відпустку, але на неї ще потрібно накопичити грошей. У стосунках з колегами будуть потрібні аргументи, а не тільки факти. Поводьтеся впевнено і грамотно.

Стрілець
Зірки обіцяють успішний день, якщо не втручатися в чужі справи. Займайтеся тим, що вам призначено. Особисте життя буде нагадувати конструктор, тому плисти за течією не вийде. Будьте ініціативнішими, щоб нічого не зіпсувати.

Козеріг
Сьогодні вас очікують конфлікти з людьми, які стоять на кілька сходинок вище від вас. Але звалювати все лише на свій імпульсивний настрій не слід. Не намагайтеся всіх схилити на свою сторону, це помилково.

Водолій

Лінуватися і втікати від труднощів не можна. Інакше вони повернуться з новою силою і заберуть багато часу. Матеріальне становище стерпне, але вас воно не дуже влаштовує. Увечері можлива романтична зустріч.

Риби
Сьогодні вам вдасться здійснити те, про що мріяли. Ситуація змінюється майже щохвилини, як і ваш настрій. У робочій сфері знадобиться пристойна підзарядка, щоб просунутися вперед. Будьте щирими у стосунках з родичами.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також