Астрологічний прогноз на 18 лютого

530 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 18 лютого

Овен
Доведеться збирати себе по шматочках, щоб вирушити на роботу. Зі здоров'ям усе гаразд, а ось моральний настрій не на висоті. Не виключені фінансовий обман та шахрайство.

Телець
Зірки пророкують день без проблем та неприємностей. Ви вирішите на деякі речі махнути рукою, що виявиться корисним. Незрозумілу гру затіяла близька людина.

Близнята
Очікується глобальна робота над помилками. З фінансами все гаразд, але на їхнє «розмноження» не варто розраховувати. Можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Рак
Сьогодні багато планів піде шкереберть, хтось навіть вирішить навести жорстку критику на вашу адресу. Можливий дзвінок або  приїзд далеких родичів.

Лев
Всі складні справи відкладіть до наступного тижня. У вашому оточенні з'явиться токсична людина. На блискавичне вирішення фінансових проблем не сподівайтеся.


Діва
Необхідно повірити у себе, щоб подолати деякі моменти у житті. Грандіозна подія відбудеться в особистому житті в самотніх. Можливий довготривалий роман.

Терези
Головне сьогодні - не втрачати голову і бути розсудливим. Є шанс піднятися кар'єрними сходами, але вони будуть дуже крутими. У стосунках із родичами дотримуйтесь дистанції.

Скорпіон
Якась незначна подія зіпсує настрій на весь день. По можливості, більше проводьте часу на свіжому повітрі. Це допоможе тверезо оцінити деякі ситуації та й здоров'я зміцнити.

Стрілець
Зірки рекомендують спокійніше поставитися до ситуації у любовній сфері. Все одно все станеться так, як має бути. Матеріальна сторона життя прекрасна.

Козеріг

Не заганяйтеся в роботі, можна й спіткнутися на чомусь. Чарівним дощем проллються на вашу голову гроші. Прийміть це як подарунок долі або винагороду.

Водолій
Сьогодні у вас не той настрій, щоб займатися побутовими справами. Душа бажає свята, і бажано з феєрверками емоцій та вражень. Добре організувати виїзд на природу чи дачу.

Риби

Доведеться сьогодні вирішувати проблеми близьких людей. Корисними будуть загартовувальні процедури, духовні практики та фізнавантаження.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також