Астрологічний прогноз на 19 грудня

663 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 19 грудня

 

Овен

Зірки радять підбити підсумки року, що минає. Нехай не у всіх справах, поки що в особистих і побутових. Тільки не поспішайте проводити ревізію у стосунках із людьми.

Телець

Сьогодні корисно розслабитися та відпочити, адже не випадково на календарі вихідний, та ще й день святого Миколая. Боротьба з вітряками теж нехай зачекає.

Близнята

Потрібно сьогодні просто залишатися самими собою. Спокійніше поставтеся до тих ситуацій, що виникнуть у фінансовій сфері. Обмежте покупки, навіть святкові.

Рак

Успішною буде робота у творчих людей. Натхнення черпатимете навіть у звичних речах. Не забудьте подивитись під подушку – можливо, до вас приходив Святий Миколай.

Лев

Цей день буде непробивним, тому будь-які нападки ззовні або критика відлітатимуть в одну мить. Заняття спортом і прогулянка зимовим лісом підуть на користь.

Діва

Не завадить влаштувати шопінг для душі. Не скупіться на речі, які приносять моральне задоволення. І про подарунки до свята не забудьте. Увечері можливі гості.

Терези

Сьогодні - день підробітку, незважаючи на вихідний. Гроші потрібні так, що можна й у неділю попрацювати. У самотніх не виключено нове знайомство і сюрпризи.

Скорпіон

Не дуже вдалий день для великих витрат, тому краще посидьте удома або вирушайте на природу. Увечері доведеться вирішувати чужі проблеми і справи.

Стрілець

Сьогодні важливо промовчати там, де це справді потрібно. Це сприятливо позначиться на будь-яких стосунках. Не зовсім добре почуватимуться метеозалежні люди..

Козерог

Вам захочеться висловити близьким людям багато претензій. Якщо їх формулювати чітко та тактовно, то конфлікти не виникнуть. Кохана людина захоче з неба зірку.

Водолій

Доведеться докласти неймовірних зусиль, щоб зберегти мир і гармонію в сім'ї. Пристрасті вирують, а емоції зашкалюють. Натомість фінансова сторона порадує.

Риби

Необхідно бути дуже практичними, щоб не пустити всі накопичені гроші на дорогі подарунки. В амурних справах усі ваші мрії втіляться у життя.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також