Астрологічний прогноз на 19 листопада

709 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 19 листопада

Овен
Сьогодні ви будете заводитися з пів оберта. У роботі це, звичайно ж, допомагає. Ну, а в особистих стосунках – не завжди. Непорозумінь буде маса, якщо поведетеся грубо і нестримно. Після роботи обов'язково відпочиньте, але без компанії й алкоголю.

Телець
Доведеться йти на компроміс, щоб зберегти репутацію. Прислухайтеся до інших, ваша думка не єдина в колективі. Є ймовірність, що графік роботи зміниться, як і розмір заробітної плати. Зате, можливо, з'явиться шанс знайти щось інше і перспективніше.

Близнята
Чим відповідальніше поведетеся, тим краще для кар'єри. Морально ви готові, а от професіоналізму ще трішки не вистачає. Пора братися за самоосвіту. Ситуація в особистому житті розчулить і потішить. Вечірня прогулянка з друзями буде як ніколи доречною.

Рак
Зіри рекомендують утриматися від критики і лихослів'я. Несподіваний прибуток можливий, але не надто великий. З'явиться можливість його вигідно вкласти, якщо не пропустите такий момент. Корисними будуть спортивні тренування.

Лев
Зранку почнете бунтувати і противитися всьому, що запропонують. Якщо попросять у борг, то ввічливо відмовте. Під час шопінгу орієнтуйтеся на якість продуктів, це дозволить зберегти здоров'я. Втім, і гроші теж.

Діва
Чудовий день для змін, освоєння нових просторів і знайомств. Фізичні навантаження можуть нашкодити здоров'ю, відмовтеся від занять. Побутові проблеми насідають з усіх сторін. Вечір бажано провести в колі сім’ї.

Терези
День здійснення бажань, щоправда, не ваших. Ви будете помічником чарівника, який допомагає втілити омріяне в життя. Категоричність під час розмови з родичами недоречна. Краще дослухайтеся до їхніх порад.

Скорпіон

Активний і позитивний день у всіх сенсах. Вдасться зробити все заплановане, навіть трохи більше. Залишилось розібрати завали в домашніх справах. Не виключена незапланована зустріч з давніми друзями.

Стрілець
Ви мріяли про романтику, а отримаєте складний і насичений несподіванками день. Не забувайте влаштовувати перерви в роботі, інакше організм може збунтуватися. Вечір проведіть у колі сім'ї, адже ви не так часто бачитеся з близькими людьми.

Козеріг
Зірки рекомендують менше розповідати навколишнім про свої геніальні ідеї. Якщо в недалекому майбутньому побачите їх реалізованими, то звинувачуйте насамперед себе. Від коханої людини отримаєте  несподівану пропозицію.

Водолій
Самотність сьогодні вам не загрожує, а вам так хотілося провести цей день в тиші та спокої. На жаль, не вийде, вас постійно будуть смикати, питати поради і підганяти на роботі. Зате вдома можна відпочити в колі  сім’ї.

Риби
Ви практично не піддаєтеся дресируванню, оскільки самі в цьому майстер. Але сьогодні доведеться трохи прогнутися, щоб не втратити вигідну пропозицію. Краще охороняйте свій особистий простір  і не базікайте з усіма про сімейні стосунки.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також