Астрологічний прогноз на 19 жовтня

687 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 19 жовтня

 

Овен
Сьогодні доведеться пройтися по магазинах, що ви не планували. Найкраще це зробити після роботи, щоб не заважати трудовому процесу. Душу зігріє розмова з коханою людиною. Все, що ви разом планували, реалізується.

Телець
Буде здаватися, що всі вам заважають і відволікають. Насправді ви самі не можете скласти пазл робочого дня. Блискавичне рішення матеріальної проблеми дозволить поглянути на життя оптимістично.

Близнята
Зірки радять менше налягати в харчуванні на фрукти та овочі. Зараз вам потрібен білок, щоб привести в порядок м'язову систему. Вирішальна розмова в родині відбудеться ввечері.

Рак
Те, що ви вирішили зробити завтра, можна відкласти на післязавтра. Ось така незрозуміла логіка, але в ній є раціональне зерно. Через підростаюче покоління сімейним людям доведеться злегка понервувати.

Лев
На горизонті з'являться перспективи в кар'єрі. Великі побутові покупки поки ще в мріях, але задатки для їхнього здійснення є. Прогулянка під дощем частково перезавантажить голову.

Діва
Сьогодні ви будете захоплені фінансовими питаннями. Вони не дають спокою, потрібно щось терміново вирішувати. Кохана людина трохи віддалилася? Пошукайте «ниточки», за які її знову можна притягнути до себе.

Терези
День трудовий і напружений, але це не означає, що про особисте життя можна забути. Глобальна помилка у стосунках - ваше заглиблення в роботу. Звідси суперечки, сварки і розбіжності.

Скорпіон
Доведеться станцювати під чиюсь дудку, але це ненадовго. Якщо нерви в сімейних стосунках не витримують, то в суперечку краще не вступати. Щоденні 10 000 кроків врятують від емоційної напруги.

Стрілець
Зірки обіцяють день нещирості й стороннього втручання у ваші справи. Буде нелегко, це факт. Але для збереження душевного комфорту постарайтеся стримувати емоції. Доведеться терміново вирішувати домашні справи.

Козеріг
Вам  не доведеться червоніти за свою роботу, вона буде виконана якісно і швидко. Казково багатим сьогодні не станете, але і без грошей цей день вас не залишить. Несподівано нагрянуть гості.

Водолій
День не зовсім вдалий, але на те він і понеділок. Хоча дрібні непорозуміння не зіпсують настрою, а навпаки, додадуть життєвого драйву. Здоров'я не тривожитиме, якщо вчасно візьметеся за себе.

 Риби

Сьогодні вам належить виконати все те, за що ви навіть і не планували братися. Але керівництво так вирішило, значить, не сперечайтеся. Увечері не  пропустіть важливий телефонний дзвінок.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також