Астрологічний прогноз на 2 березня

683 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 березня

Овен
Громадські та колективні питання краще вирішувати в першій половині дня. Рішення, які ви приймете зранку, будуть найправильнішими. Ближче до обіду всі питання, що стосуються роботи, краще відкласти до кращих часів. Сьогодні увага буде потрібна родичам.

Телець
Постарайтеся плідно попрацювати в першій половині дня і вирішити всі заплановані завдання. Пізніше це навряд чи у вас вийде, щось обов'язково буде заважати. Заплановану поїздку краще відкласти.

Близнята
Всі питання, пов'язані з пересуваннями, родичами, коханою людиною, намагайтеся вирішити зранку. Тому що в подальшому день складеться не особливо вдало. У декого можливі непорозуміння та конфлікти.

Рак
Робота сьогодні не буде надто плідною. Як фізична, так і розумова. Можливі проблеми з колегами, а також непорозуміння з керівництвом. Вечірня прогулянка з коханою людиною зарядить позитивною енергією.

Лев
Обстановка на роботі зіпсує ваш ранковий позитивний настрій. Намагайтеся не встрявати в суперечки і не доводити ситуацію до абсурду. Кохана людина потребує значно більше уваги та ніжності.

Діва
Зірки пророкують, що виробничі питання будуть вирішуватися швидко і легко впродовж дня. Можливі проблеми особистого характеру, які стосуватимуться дітей та далеких родичів. Обминайте, по можливості, авантюрні пропозиції.

Терези
Натхнення для творчої роботи зранку зашкалюватиме. Ближче до обіду можливі незначні проблеми з близькими.  Помірні фізичні навантаження та прогулянка на свіжому повітрі відновлять життєвий тонус.

Скорпіон
По можливості залишіться сьогодні вдома. Робота на самоті, особливо в першій половині дня принесе більше задоволення і виявиться більш плідною. Будь-які поїздки і серйозні розмови та обговорення відкладіть до кращих часів.

Стрілець
День сприятливий для відвідування громадських місць і вирішення побутових проблем. Можливі тимчасові проблеми з грошима. Сьогодні всі покупки не будуть вдалими, тому похід по магазинах відкладіть.

Козеріг
У другій половині дня вас будуть переслідувати емоційні проблеми, які заважатимуть у роботі. Можливі зауваження керівництва та інтриги колег. Сьогодні навряд чи ви зможете правильно розпорядитися грошима.

Водолій

Свіжа інформація допоможе подивитися на ситуацію на роботі з іншого боку. Не зважайте на критику навколишніх і заздрісні погляди. Весняне повітря сприятливо позначається на самопочутті.

Риби

Заняття йогою або медитація зранку допоможе запобігти неприємностям сьогоднішнього дня і сприймати їх не так болісно. Доведеться дещо переробляти, і зміни будуть значними. Романтична вечеря зніме напруженість у стосунках вдома.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також