Астрологічний прогноз на 3 березня

616 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 3 березня

 

Овен

Цього дня буде немало сюрпризів, на які ви навіть не розраховували. Прислухайтесь до власних бажань і не забувайте про навколишніх.

Телець

Приймаючи якесь рішення у фінансовій сфері, зважте всі «за» і «проти». Розраховуйтеся карткою. Будьте обережні на дорозі, особливо ввечері.

Близнята

Отриману інформацію використайте з користю. Будьте уважні у спілкуванні, є люди, які вас будуть дуже дратувати. Обмежте їхній доступ у свій простір.

Рак

Фіксуйте в пам’яті все те, що побачите раптово. Це може бути знак «на майбутнє». У плані емоцій день мрій, а не реальних подій.

Лев

Сьогодні ви будете надто пасивні, зате активність інших людей буде чомусь дратувати. Несподівані гроші невдовзі знадобляться.

Діва

В роботі відмовтеся від непотрібних дрібниць. Буде маса інших справ  із розряду «важливих». Велику користь принесуть

Терези

Нарешті вдасться прийняти правильне рішення. Необхідно переглянути своє ставлення до деяких людей. Контролюйте емоції, інакше негативу не уникнути.

Скорпіон

Якщо хтось вас доведе до точки кипіння, то ошпареними будуть всі навколо. Допоможе сьогодні моментальна мобілізація внутрішніх сил.

Стрілець

День зі сфери фантастики. Не ведіться на провокації та авантюри. Деякі конфлікти можуть довести до проблем зі здоров’ям.

Козеріг

За вікном весна, а на душі похмуро. Мобілізуйте всі сили і займіться суспільно корисною працею. Діти потребують особливої уваги.

Водолій

Зірки радять відкинути подалі похмурі й деструктивні думки. Чим позитивніше будете мислити, тим вищим буде енергетичний запас.

Риби

Ніхто не винен у тому, що ви щось не встигаєте. Абстрагуйтеся від навколишньої ситуації й беріться до активної роботи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також