Астрологічний прогноз на 2 березня

493 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 березня

Овен

Спілкування чи зустрічі сьогодні можуть принести несподівані звістки та приємні сюрпризи. Вдалий день для покупок.

Телець

Проведіть день активно. Прекрасний час для нових знайомств та початку серйозних стосунків. Чим би ви не займалися, будьте обережні.

Близнюки

Відкладіть всі справи і відпочиньте в колі родини. Це допоможе перезавантажитися. День чудово підходить для походу магазинами.

Рак

Не варто ділитися своїми планами з навколишніми: крім заздрощів і нерозуміння це нічого не викличе. Будьте ніжнішими з другою половинкою.

Лев

Намагайтеся зберігати спокійний позитивний настрій, уникайте дражливих тем у розмовах, особливо із близькими людьми і друзями.

Діва

Займіться тим, що давно чекає свого часу, але не перенапружуйтесь. Сьогодні ви можете отримати відповідь на якесь важливе питання.

Терези

Проведіть цей день активно, змініть обстановку. Від цього настрій помітно покращає. Сьогодні вдалий день для залагодження конфліктів.

Скорпіон

Зірки попереджають, що не варто вірити усім на слово. Вас можуть ввести в оману і маніпулювати вами. Приділіть більше уваги своїм рідним.  

Стрілець

Хорошою ідеєю буде провести цей день на природі, в колі рідних чи друзів. День також вдалий для спортивних занять і занять своїм хобі.

Козеріг

Хтось із вашого близького оточення може маніпулювати вами, використати ваші можливості. Зірки радять загалом зменшити свої витрати.

Водолій

День підходить для домашніх справ, наведення порядку вдома і на дачній ділянці (якщо є). Стежте за своїм здоров'ям, уникайте переохолодження.

Риби

Не варто сьогодні надто витрачати гроші, особливо на дурнички. Цього дня ви можете зустріти когось особливого та змінити своє життя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також