Астрологічний прогноз на 2 грудня

804 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 грудня

 

Овен

 Вам необхідно будь-яким чином налагодити стосунки з родичами. Відмовтеся від суперечок і переконливого тону, щоб не роздувся скандал. Позитивні новини не тільки підвищать настрій, але і дадуть «зелене світло» для багатьох справ.

 Телець

Сьогодні ви будете всемогутнім Гераклом, який тягне на своїх плечах все що можна. Але ви можете і самі надірватися, ще й інших людей підвести. Подбайте краще про родину. І не забувайте про завдання керівництва.

 Близнята

Перед тим як братися за важливі справи, потрібно представити перед собою конструктор. Це чудовий спосіб побачити реалізацію ідей «в розрізі». У самотніх людей не виключений новий роман. А в сімейних – прекрасний родинний вечір.

 Рак

Зірки обіцяють купу домашньої роботи, побутових проблем і турбот. Багато справ ніяк не вписуються у ваш графік, але виконувати їх доведеться. Тим більше, що відкладалися вони вже не один тиждень. Менше нервуйте і у все вкладайте душу.

 Лев

Вдалий день для Лева, якому не хочеться завантажувати себе великими справами. Вранці можна сходити в магазин, витратити гроші на бажані покупки. Але будьте обачні, під шумок можуть продати неякісний товар. Можливі нові зустрічі, побачення і закоханість. Не дивлячись, на зимушку ваше гаряче серце вимагає почуттів.

 Діва

Не бажано запускати важливі справи, поспішати і поводитися легковажно. Потрібно все тримати під контролем, особливо свій настрій. Від реалізації нових проектів залежить фінансове благополуччя. Будьте пунктуальними.

 Терези

День проблематичний в плані взаємин. Колеги можуть боляче зачепити, критикувати і навіть образити. Природно, що від цього всього настрою не додасться. Не вірте тим, хто годує обіцянками. Та й самі намагайтеся бути послідовними.

 Скорпіон

У реалізації ідей можна злегка пофантазувати. Багата уява допоможе інакше подивитися на деякі дрібниці, від яких залежить багато. Не виправдовуйтеся перед будь-ким. Сьогодні краще обмежити себе в контактах.

 Стрілець

В цілому сьогодні хороший і комфортний день. Ніяких складнощів і неприємних ситуацій не передбачається. Якщо грошей достатньо, то можна вирушити на шопінг. Купуйте не тільки те, що корисно, а й речі для душі.

 Козеріг

Нелегкий в плані досягнень цілей день, але вам це піде на користь. Загартуєте волю, змусите працювати мозок і внесете креатив у життя. Є можливість навчитися чогось кардинально нового. Романтичний вечір виявиться неперевершеним.

 Водолій

Зірки радять подалі триматися від розваг, спілкування з друзями і бурхливих застіль. Цей день створений для внутрішнього комфорту, дрібної роботи і відпочинку. Якщо хтось із знайомих покличе в гості, коректно відмовте.

 Риби

Сьогодні ви почуватиметесь неперевершено. Навіть холодна погода не змінить настрою. Ви на позитиві, а це вже чудовий привід для змін. Можна організувати щось цікаве з друзями. Головне, не замикайтеся в собі, самота сьогодні зашкодить


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також