Астрологічний прогноз на 2 грудня

729 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 грудня


Овен
Зірки передбачають день прийняття рішень та відмови від усього зайвого. Все викидати на звалище не варто, перегляньте думки та речі ще раз. Щира розмова з другою половинкою відбудеться увечері.

Телець
Сьогодні ви перебуватимете не просто в центрі уваги, а будете справжнім двигуном прогресу. На фінансових питаннях не акцентуйте увагу. Від цього вони не вирішаться. Краще якнайшвидше розплатіться з боргами.

Близнята
Цього дня не бажано відволікатися від роботи. Багато залежатиме від концентрації уваги, відповідального підходу до справ. У коханні без «диму та вогню» не буває, тож заспокойтеся.

Рак
Всі думки сьогодні будуть про те, як прожити цей місяць без фінансових втрат. Стільки заплановано святкових покупок, що навіть заощаджувати не виходить. Паніка можлива у тих, хто тримає бізнес.

Лев
Сьогодні доведеться змиритися з дійсністю, а не бігти наввипередки з власною тінню. Вам навряд чи вдасться щось швидко змінити в житті. Особливо, якщо справа стосується кохання та сімейних стосунків.

Діва
Якщо бігати і кричати, що все пропало чи висить на волосині, то толку не буде. Треба взяти себе в руки за будь-яких обставин. Можна навіть усамітнитися та проаналізувати ситуацію до дрібниць.

Терези
Зірки рекомендують провести цей день у своє задоволення. Відпочинку душі та тіла присвятіть максимум часу. Фізичною роботою не надривайтеся. Вечір присвятіть тому, кого любите всім серцем.

Скорпіон
Сьогодні ви будете аж надто чутливі та вразливі. Можливо, що сили та енергію ви повністю вклали у питання роботи і кар’єри. Акуратніше з вибором оточення, на вас хтось гострить кігтики.

Стрілець
Головне, щоб ви розуміли - ви нікому і нічого не винні. Спокійно виконуйте роботу та допомагайте колегам. Ось і вся проста арифметика життя. Менше розповсюджуйтеся про особисті проблеми в колі друзів.

Козеріг
Як би ви не намагалися підстрибнути вище, не вийде. Ви ще не пройшли той рівень, після якого відкриваються кар'єрні перспективи. Не варто показувати свій характер перед близькими людьми.

Водолій
Сьогодні ви матимете масу претензій до колег. Всі не такі і все не так. Опануйте себе і беріться до роботи. Те, що відбувається в особистому житті, навряд чи піддається якомусь аргументуванню.

Риби
Сьогодні ви вирішите жити за принципом – дорожи кожною хвилиною, радуйся та порхай! На жаль, некомфортні ситуації важко обійти. Друзі та родина допоможуть владнати справи і добре відпочити.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також