Астрологічний прогноз на 2 січня

435 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 січня

Овен

Пам'ятайте про негативну енергетику цього дня: місць великого скупчення людей краще уникати. Обмежтеся спілкуванням на роботі.

Телець

День, за можливості, краще провести на самоті: спілкування, навіть з близькими людьми, може призвести до конфлікту, про який доведеться пошкодувати.

Близнята

Не варто відповідати грубощами на грубощі й різкістю на різкість. Знайдіть у собі сили стриматися і промовчати, навіть коли дуже хочеться щось сказати.

Рак

Необхідно відмовитися від зустрічі з друзями: результат спілкування може виявитися несподіваним і залишити про себе не найприємніші спогади.

Лев

Своїм надто критичним ставленням до всіх і всього ви можете накликати на свою голову серйозні неприємності. Особисте життя порадує сюрпризами.

Діва

Будьте стриманими. Навіть найменша дрібниця може спричинити конфлікт. Тому сьогодні краще максимально скоротити спілкування.

Терези

Новорічний настрій допоможе впоратися з робочими проблемами. Домашнім клопотам треба віддати  перевагу над будь-якими іншими заняттями.

Скорпіон

Тримати себе в руках сьогодні важливо, як ніколи, Підвищена емоційність може спричинити нервовий зрив, що позначиться на стосунках з близькими людьми.

Стрілець

Варто вже поступово  приступати до роботи. Почніть із завершення справ, які ви не встигли довести до ладу торік – схоже, час для них настав.

Козеріг

Сплеск емоцій не варто демонструвати оточенню, але й заганяти всередину їх теж не слід. Компроміси доречні у будь-яких справах.

Водолій

День несприятливий для активних та рішучих дій, його краще провести в тиші та спокої, займаючись рутинними справами, до яких не доходять руки.

Риби

Зірки говорять про необхідність обережного й виваженого  поводження з грошима. Від покупок, навіть незважаючи на знижки, краще відмовитись.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також