Астрологічний прогноз на 2 січня

509 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 січня

Овен

Можливе легке нездужання. Відмовтеся від алкоголю та жирної їжі. Сьогодні краще не вступати в дебати. Це може перерости у суперечку або конфлікт.

Телець

Святковий настрій плавно переросте в робочі будні. В особистому житті можуть статися зміни. Краще не з'ясовувати стосунки цього дня.

Близнюки

Не влаштовуйте з коханою людиною жодних суперечок і уникайте конфліктів. Хтось із оточення може бути цього дня трохи агресивним, бережіть нерви.

Рак

Можливо багато поїздок і спілкування. Уважніше поставтеся до свого здоров'я, будьте обережнішими з колючо-ріжучими предметами.

Лев

Не найкращий день для романтичних побачень, а також для знайомств. Саме час сісти на дієту і зайнятися фізичними вправами.

Діва

Сьогодні вам краще тримати себе в руках. Є ризик, що ви будете трохи агресивні. Краще не влаштовувати післясвяткових посиденьок, принаймні у себе вдома.

Терези

Сьогодні вас легко образити. Ви можете реагувати на чиїсь слова дуже болісно. Тому краще, по можливості, провести день удома, серед близьких.

Скорпіон

Це не найкращий день, щоб смітити грошима і обдаровувати когось подарунками. Сьогодні краще відпочити від активних дій та розмов.

Стрілець

Сьогодні вам доведеться підлаштовуватись під традиції та звичаї родини. Спілкування із старшими родичами може трохи зіпсувати настрій.

Козеріг

Навряд чи вам сьогодні захочеться активності. Краще провести день удома, відмовитися від розваг та поїздок, які нічого, крім роздратування не принесуть.

Водолій

Сьогодні можуть відбутися зміни у взаєминах із друзями. Або якась ситуація станеться, яка змусить вас понервуватись. Хороший день для розвантаження організму.

Риби

День, коли взагалі не захочеться виявляти жодних емоцій і робити якісь різкі рухи. Диван і якийсь гаджет допоможуть зняти післясвяткову втому.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також