Астрологічний прогноз на 2 травня

830 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 травня

 

Овен

Бажання здійсняться, причому всі й відразу. Хороший день для родинної зустрічі. Можливі приємні сюрпризи від коханої людини. Прогулянка не буде зайвою.

Телець

Ви сьогодні будете в центрі уваги, чим би не займалися. При будь-яких знайомствах не довіряйте сліпо людям. Сприятливий день для зустрічей з друзями, далеких поїздок.

Близнята

У вас все буде вирувати, захочеться виплеснути свою енергію, але не варто тероризувати близьких у такій ситуації. Перебування на самоті буде сьогодні комфортніше.

Рак

Сьогодні отримаєте задоволення від спілкування з друзями, родиною. Ви сьогодні особливо добрі й налаштовані доброзичливо. Друга половинка потребує вашої уваги.

Лев

Проявляйте обережність при знайомстві й спілкуванні з незнайомими людьми. Душа бажає свята, а заодно й дорогих подарунків.А ще краще самому дарувати.

Діва

З'явиться гостре бажання кудись поїхати, і бажано подалі. Захочеться нових вражень і емоцій. Якщо є можливість, то краще так і зробіть, прихопивши друзів.

Терези

Сьогодні краще відправитися на природу, дачу, ближче до водойми, щоб трохи гармонізувати свій душевний стан. Але не варто зловживати алкоголем або переїдати.

Скорпіон

Вам сьогодні особливо захочеться доводити свою точку зору рідним. Краще оточіть  їх турботою, любов'ю і увагою та влаштуйте пікнік..

Стрілець

Ви будете занадто емоційні, тому не варто планувати сімейний бюджет. День підходить для кардинальної зміни пріоритетів.

Козеріг

День проведіть активно, краще щоб він був пов'язаний з фізичними навантаженнями. На вечір краще нічого не планувати, може щось піти не так.

Водолій

Вам краще відпочити і зайнятися якимись розслаблюючими техніками. Прогулянки теж підуть на користь. Бажано провести день у сімейному колі.

Риби

Вас буде тягнути сьогодні до дивних, неординарних особистостей. І ви із задоволенням будете спілкуватися, дізнаватися щось нове для себе.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також