Астрологічний прогноз на 2 жовтня

656 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 жовтня

 

Овен
Рутинна і даремна робота, яку доведеться виконувати в короткі терміни, не сприятиме гарному настрою. Але стежити за режимом харчування і відпочивати все-таки потрібно.

Телець
Зірки обіцяють численні витрати. Сімейний бюджет сильно постраждає, але впадати у відчай не варто. Наближається ера змін, причому позитивних. Незвичний подарунок отримаєте від близької людини.

Близнята
Вас чекають якісь життєві випробування. Намагайтеся тримати себе в руках і не смикати за ниточки нервову систему. Позитивні зміни на роботі та родинна підтримка допоможуть вистояти.

Рак
Ви ще раз переконається, що скупий платить двічі. Якщо є можливість, то краще відмовитися від покупок. Навіть невеликий шопінг стане збитковим. Дрібна побутова сварка зіпсує настрій. Добре провести вечір на самоті.

Лев
Сьогодні краще йти в обхід, а не прямо. Це виявиться корисним не тільки для роботи, але і для здоров'я. Самопочуття не на рівні, тому зайво не напружуйтеся. Вечір краще провести в компанії.

Діва
Є привід замислитися про цінності, які дарує доля. Розставте пріоритети, не женіться за всім і відразу. Побутові проблеми не вирішаться так стрімко, як ви би хотіли. Скандал може вибухнути в сім'ї, якщо не виконаєте дану обіцянку.

Терези

Емоційно нестійкий день. Захочеться чогось такого, що з розряду «чудо». В особистому житті можлива визначальна подія. Сімейним людям не бажано організовувати далекі поїздки і масові заходи.

Скорпіон
Зірки пророкують кризовий в роботі день. Те, що ви робили довгий час, виявиться марним. Причому не тільки в плані грошей. Виявляється, на ваш професіоналізм ніхто не звернув уваги.

Стрілець
Виникнуть вимушені обставини, від яких не втекти і не сховатися. Але це потрібно пережити – життя іноді підкидає випробування. Сім’я підставить надійне плече. Вечірня прогулянка заспокоїть нерви.

Козеріг
Якщо на якісь речі махнете рукою, то пошкодуєте про це в найближчі дні. Сьогодні потрібно бути вкрай уважними та наполегливими і йти подалі від побутових суперечок. Розслабитися можна ввечері, в колі друзів або сім'ї.

Водолій
Осінь вимагає зміни іміджу і гардероба. Тому ґрунтовний шопінг буде дуже доречним. Але встановіть собі межу витрат, щоб не залишитись на нулі. Присвятіть вечір складанню планів на вихідні.

Риби
Давно робота вас так не надихала. Фінансовий прибуток очевидний, причому чималенький. На жаль, заряд внутрішньої «батарейки» може сісти в невідповідний момент. Бережіть сили та емоції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також