Астрологічний прогноз на 2 жовтня

563 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 жовтня

 

Овен

Цей день рекомендується присвятити родичам, спілкування з ними підніме вам настрій. Сьогодні можете розраховувати на приємне знайомство.

Телець

Всі домашні справи доведеться робити самим. Бажано звернути увагу на харчування, провести цей день активно. У вас зміниться думка з якогось питання.

Близнята

Сьогодні краще не сидіти вдома, хоча якщо ви запросите гостей, то день теж мине в гарному настрої. Критично подивіться на свій зовнішній вигляд.

Рак

Можливі проблеми у стосунках з коханою любдиною. Від посиденьок з будь-ким краще відмовитися. Список бажань такий великий, що неможливо вибрати щось одне.

Лев

Займатися домашніми справами сьогодні не дуже захочеться. Великий ризик сварки з близькими людьми. Прогулянка знизить імовірність конфлікту.

Діва

Нічого оригінального щодо відпочинку придумати не вдасться. Проблеми зі здоров'ям нагадають про себе. Хороший день для творчості, хобі.

Терези

 Друга половинка і діти зажадають неабиякої уваги. Прогулянка на природі допоможе відволіктися від щоденних турбот. Стежте за ххарчуванням.

Скорпіон

Сьогодні ви будете почуватися трохи пригнічено. Щоб відволіктися, займіть свою голову. Почитайте книгу,  подивіться пізнавальну передачу.

Стрілець

Щоб розвіяти смуток і тугу, проведіть цей день активно. Благотворно  вплине спілкування з друзями. Все, що гармонізує вас, заспокоює, не викликає негативних емоцій - корисно.

Козеріг

 Тільки конструктивний діалог може зрушити з місця безнадійну справу. Грошей краще не позичти і не згадувати те, що вам обіцяли десять років тому. 

Водолій

Сьогодні вам буде особливо добре в компанії коханої людини. Старші родичі можуть нагадати про ваші зобов'язання щодо них. Не забувайте про рутинні справи.

Риби

День повсякденних турбот. Їх виявиться ще більше, коли ви почнете ними займатися. Сьогодні або днями чекайте поповнення бюджету. Гарний день для активного відпочинку, поїздок і гостей.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також