Астрологічний прогноз на 20 червня

753 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 20 червня

 

Овен

Для самотніх зустріч з другою половинкою не за горами. Зірки на вашому боці, тому не знижуйте активності в цьому напрямку. Вечір присвятіть саморозвитку.

Телець

Зірки рекомендують дихати глибше, це чудовий спосіб позбутися негативної енергії. Або просто прогуляйтеся по місту, заверніть на пляж і відпочиньте морально.

Близнята

На порядку денному одна, але серйозна проблема: де знайти гроші? Найкраще - активно попрацювати. Якщо весь день валятися на дивані, то фінансове становище не покращиться.

Рак

Сьогодні ви - на гребені хвилі. Ось тільки куди саме плисти - вам поки невідомо. Якщо проекти обіцяють великі гроші, то беріться за них неодмінно.

Лев

Сьогодні у вас буде меланхолійно-поетичний настрій. Для того, щоб вирішити складні проблеми, потрібно ґрунтовно підготуватися.  Не панікуйте, а прорахуйте все до дрібниць.

Діва

Незважаючи на вихідний, ви будете працювати в три зміни. Очікуються незначні непорозуміння в сімейному житті, тому поводьтеся спокійно і без емоцій.

Терези

Запасливість - це чудовий час стати успішнішим і багатшим. В особистих стосунках маса неприємних ситуацій і навіть викриттів. Будьте розважливими.

 Скорпіон

Зірки обіцяють хвалебні оди від близьких родичів. Випадковості можуть сильно вплинути на хід подій у житті. В житті одинаків можливі зміни.

Стрілець

Світ не без добрих людей, але позичати гроші все ж не варто. Фінансове становище на сьогодні -  питання № 1. Тверезий розрахунок та інтуїція допоможуть.

Козеріг

Сьогодні краще спостерігати з-за лаштунків за тим, що відбувається, а не бути головною дійовою особою. Не виключені всілякі заходи, пересування і розваги.

Водолій

Декому з родичів захочеться вас критикувати і лізти в особисте життя. Не помічати цього не вийде, тому скандальчик вихідного дня гарантовано.

Риби

Сьогодні вам буде нелегко адаптуватися до людей, з якими зведе доля. З’явиться можливість з нового тижня вийти на високий рівень в професійних справах.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також