Астрологічний прогноз на 20 грудня

669 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 20 грудня

 

Овен

Рожеві окуляри доведеться зняти, щоб не заважали побачити реальність. Побутові проблеми дратуватимуть, але від них ніде не подінешся. Ситуація з грошима терпима, залазити в борги не поспішайте.

 Телець

Зірки обіцяють майже казковий день, коли вдасться реалізувати все задумане. Але для цього потрібно внутрішньо згрупуватися, щоб не пустити в душу негатив. Будьте щирими.  Фізичні навантаження строго дозуйте, краще відпочиньте.

 Близнята

Одна тільки думка, що попереду понеділок, наводить на вас жах. Не варто забігати так далеко вперед, зупиніть думки і радійте вихідному дню. Варіантів проявити себе в різних сферах буде маса. У стосунках з коханою людиною шукайте «золоту середину».

 Рак

Акуратність і чистота вчинків - ось чого потрібно дотримуватися в цей день Раку. Щось ви зробили марно і в пориві почуттів, тож доведеться виправляти помилки. У компанії мовчіть, ваші слова можуть трактувати неправильно.

 Лев

Якщо правильно розшифруєте знаки долі, то з будь-яких неприємностей виберетеся переможцем. Тільки не замикайтеся на собі, деякі ситуації повністю залежать від інших людей. Не діставайте домочадців критичними зауваженнями.

 Діва

Цей день варто присвятити не тільки близьким людям, а й собі. Точніше, своїм інтересам і захопленням. Ви зможете знайти натхнення навіть у тому, що здавалося нереальним для виконання. Промахи у фінансовій сфері будуть незначними.

 Терези

Відкриються реальні шляхи для досягнення найзаповітніших цілей. Не проґавте знаків долі. Можливості у творчій сфері - колосальні! Якщо виберетеся на природу, то не тільки відпочинете, а і відновите внутрішню енергію. Корисно посидіти на дієті.

 Скорпіон

Сміливо вирушайте в гості – вам будуть скрізь раді. А з домашніми справами реально розібратися пізніше. Серйозніше поставтеся до ситуації, що склалася у стосунках з другою половинкою. Інакше невеличке непорозуміння обернеться скандалом.

 Стрілець

Зірки радять менше роздумувати, а більше діяти. Сьогодні активність допоможе вирішити давні проблеми. Не ховайтеся за пелену сумнівів, будьте самовпевненими. Добре присвятити час дітям, побутовим питанням і домашнім вихованцям.

 Козеріг

Якщо хтось зазіхне на ваш особистий простір, то йому буде непереливки. Сьогодні ви маєте намір діяти так, як підказує інтуїція. Не бійтеся братися за масштабні справи, з ними вдасться швидко розправитися. Головне - уникайте внутрішнього дисбалансу.

 Водолій

Можливо, у ваші сьогоднішні плани не будуть вписуватися деякі речі, але це не страшно. Постарайтеся перехитрити обставини, це наблизить до здійснення заповітної мети. Отриману звістку трактуйте, спираючись на підказки внутрішнього голосу.

 Риби

Не варто робити різких рухів щодо близьких людей. Це конфліктний день, тому емоції притримайте. Віддайтеся в руки інтуїції, і вас омине скандальчик вихідного дня. Будьте обережні на прогулянці в темну пору доби. Краще проведіть вечір у колі друзів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також