Астрологічний прогноз на 20 жовтня

689 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 20 жовтня

 Овен
Якщо сьогодні й буде привід для переживань, то тільки один. Вам хронічно не вистачатиме часу. Купа завдань на роботі й невирішених домашніх проблем. Осіння погода нагадує, що потрібно скоригувати плани.

Телець
Сьогодні вам протипоказана фізична праця, а ось розумова робота приведе до успіху. Мозок працюватиме в режимі «маятника», що корисно і перспективно. Вітер романтики нарешті подув у ваш бік.

Близнята
Зірки пророкують по-справжньому дивовижний день. Ви навіть подумаєте, що потрапили в добру казку. Колеги підтримують порадами, вдома - ідилія, грошей - море. Але бережіть здоров’я.

Рак
Сьогодні перед вами постане багато складних завдань. «Увімкніть» знання і досвід на повну котушку, не забувайте про інтуїцію. Душевної травми може завдати хтось із родичів.

Лев
Скромність, посидючість і пунктуальність допоможуть у роботі і в особистих стосунках. Але перед тим, як за щось братися, перевірте себе на зібраність. Матеріальне становище стерпне, тому панікувати не потрібно.

Діва
Аврал на роботі, проблеми з близькими родичами і осіння хандра – ось день сьогоднішній.  Але робота 24/7 буде достойно оплачена, родичі вирішать свої проблеми самі. А кохана людина стане сонечком в осінній день.

Терези
Ранкова зарядка збадьорить не гірше за міцну каву. Стосунки з коханою людиною стануть набагато міцнішими і романтичнішими. Ні з ким не діліться душевними переживаннями, тримайте їх у собі.

Скорпіон
День всього «корисного». Це стосується не тільки здоров'я і харчування, але й роботи. Є нюанси, які відверто виносять мозок. Бережіть нерви, знайдіть спосіб релакснути. Допоможуть у цьому друзі.

Стрілець
Зірки рекомендують завзято відстоювати свої інтереси. Нехай їх небагато, але вони цінні й дорогі. Обмежте розмови по телефону – вони заважають роботі. Вирушаючи за покупками, дотримуйтесь економії.

Козеріг
Необхідно серйозніше поставитися до своєї роботи і бути більш відповідальними. Казусів буде чимало, зберігайте спокій. Ви по-іншому подивитеся на кохану людину. Це освіжить стосунки.

Водолій
Тріумф чекає творчих особистостей, вони вистрибнуть на високий рівень. Бізнесменам сьогодні щаститиме як ніколи. Фінансове становище сімї залежить лише від вас. Вечір проведіть в колі родини.

Риби
Сьогодні у вас з'являться нові можливості. І стосуються вони не лише роботи. Ви надихнетеся навіть тими речами, на які раніше не звертали уваги. Вдалими будуть вечірні посиденьки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також