Астрологічний прогноз на 21 серпня

579 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 21 серпня

 

Овен

Зірки пророкують активний день, незважаючи на те, що він вихідний. Всі справи - побутові та особисті - ви запустили раніше. Тепер належить надолужувати і виправляти ситуацію.

Телець

Сьогодні дозволяється спробувати що-небудь зовсім нове і незвичайне. Присвятіть цей день зміцненню здоров'я і задоволенню емоційного плану. Зійдіть на час з дороги, яка вже набридла.

Близнята

Сьогодні ви будете поводитись спонтанно і надмірно консервативно щодо навколишніх людей. День складеться чудово, якщо не будете вимагати від інших те, чого ніколи не виконуєте самі.

 Рак

Цього дня доведеться довго розгойдуватися і збиратися з думками. У фінансовій сфері рішення доведеться приймати самому і швидко. Бумерангом повернеться щось в особистому житті.

Лев

Вас очікує легкий у всіх відношеннях день. Ви будете почуватися невагомими і веселими, що миттю позначиться на настрої близьких людей. Сімейні люди повинні провести цей вихідний тільки вдвох.

Діва

Сьогодні належить неабияк попітніти, виконуючи домашню або дачну роботу. Але відмовитися від всієї цієї рутини і гармидеру не вдасться. Максимально віддавайтеся в особистих стосунках.

Терези

Зірки обіцяють будівництво того, що ви ненавмисно зруйнували. Це стосується особистого життя. Якщо потрібно попросити вибачення, то не затягуйте. Ретельно зважуйте кожне слово.

Скорпіон

Ваша допитливість і проникливість в одних справах піде на користь, а в інших буде відволікати від важливіших завдань. Літо закінчується, тому більше часу присвятіть відпочинку на природі.

Стрілець

Сьогодні для вас у всьому буде важливий сам процес, а не результат. Енергії хоч відбавляй. Зате вдасться зробити все, що заплановано. Фінансова ситуація складеться не дуже вдало. Зберігайте спокій.

Козеріг

Перед тим, як розпочати якусь термінову і важку справу, варто сто разів подумати. Цей день допоможе висловити свої почуття, відкритися людям і зробити благородний вчинок. Ось на цьому і акцентуйтеся.

 Водолій

Сьогодні у всьому потрібно діяти методично і делікатно. Завдяки досвіду вдасться швидко вирішити побутові питання. Тільки не дуже заглиблюйтеся в чужі справи і проблеми. Сімейні люди повинні кудись виїхати. Назріває конфлікт, його потрібно усувати спільним відпочинком.

Риби

Якщо сьогодні піддастеся спокусам, то незабаром про це пошкодуєте. Навіть якщо ви не пов'язані шлюбними узами, все одно поводьтеся розумніше. Можлива моральна інтоксикація.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також