Астрологічний прогноз на 22 березня

349 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 22 березня

Овен

Будьте ввічливими з колегами: є ризик відновлення давнього конфлікту. Зберігайте холоднокровність і тактовність у всіх ситуаціях.

Телець

День завантажений. Доведеться займатися нудними, але важливими справами. Зараз вдалий період, щоб приділити увагу своїй кар'єрі.

Близнюки

Складний та несприятливий день. Неприємності можуть чатувати на кожному кроці. Хтось виллє на себе гарячу каву, а хтось раптово посвариться із близькою людиною.

Рак

Зірки попереджають, що у цей день висока ймовірність великої сварки. Будьте ввічливими і тактовними, згладжуйте гострі кути в розмовах.

Лев

Сьогодні вам складно зібратися та сфокусуватися на роботі. Намагайтеся уникати сварок та різких висловлювань. Стежте за самопочуттям.

Діва

Щоб досягти бажаного, дійте м'якше, прислухайтеся до слів опонента. Агресивна, жорстка манера спілкування сьогодні лише зіпсує ваші стосунки.

Терези

Сьогодні приділіть більше часу своїй другій половинці. Намагайтеся перебувати в товаристві життєрадісних людей і уникати маніпуляторів.

Скорпіон

Вам доведеться підлаштовуватися під обставини, поступатися і шукати компроміс. Можливо, доведеться приймати складне рішення, яке вплине на ваше майбутнє.

Стрілець

Відповідний час для змін у житті. Почніть із прибирання на робочому столі. Звільніть місце для нових ідей і планів, поміняйте усталений порядок.

Козеріг

Намагайтеся зберегти гарний ранковий настрій, тримайтеся подалі від негативно налаштованих людей та конфліктних ситуацій. Прислухайтеся до чужої думки.

Водолій

Намагайтеся сьогодні завершити всі ті справи, які ви постійно відкладали. Хтось із близьких потребує вашої поради та підтримки.

Риби

Зірки попереджають: сьогодні не варто розпочинати нічого нового. Від знайомств також краще утриматися, інакше опинитеся у неприємній ситуації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також