Астрологічний прогноз на 22 листопада

770 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 22 листопада

 

Овен

Грошові операції краще відкласти на більш сприятливий час. Далекі поїздки теж не дадуть позитивного результату. Зате сімейне життя сьогодні порадує - ніжність, турбота, взаєморозуміння.

 Телець

Позитивний день, який бажано присвятити родичам і друзям. Вам захочеться зустрітися з ними і провести весело час. Якщо ви вже давно кудись збиралися, то зараз саме час, щоб вирушити в міні-подорож.

 Близнята

Незважаючи на вихідний, у вас з'являться нестандартні рішення та ідеї, які гідно зможуть оцінити колеги і керівництво. А сьогоднішній день присвятіть суто відпочинку.

 Рак

Думки змінять напрямок, і ви задумаєтеся про сенс життя. Про те, куди вам рухатися далі й чого не вистачає для цього. Підтримкою будуть родина і друзі. Фінансове становище дозволяє невеличкий шопінг.

 Лев

Буде добре, якщо ви сьогодні не перебуватимете під владою руйнівних емоцій, а спрямуєте свої думки на продуктивний самоаналіз. Прогулянка зніме емоційну напругу і поліпшить настрій.

 Діва

Погода позначається на настрої й поведінці. Все дратує і нервує. Візьміть емоції під контроль і поїдьте з коханою людиною на природу.  Це врівноважить настрій і зніме роздратування.

 Терези

Вас будуть турбувати поточні справи, але якою б напруженою не була обстановка, все нормалізується. Послухайте гарну музику, почитайте, перегляньте якийсь легкий фільм.

 Скорпіон

Сьогодні отримаєте вигідну пропозицію щодо співпраці. Це буде досить незвично і несподівано. Але вибір за вами, адже є час подумати. Вихідні – для відпочинку, а не для вирішення складних проблем.

 Стрілець

Сьогодні доведеться вирішувати з дому професійні питання, які вимагають вашого втручання.  Хороший день, щоб присвятити його старшим членам родини. Недільний обід, спілкування – що може бути краще?

 Козеріг

Багато переміщень і спілкування очікують вас сьогодні. Найголовнішими темами будуть любов, діти, дім. Якщо ви самотні, то є шанс познайомитися з гарною людиною. Друзі теж потребують вашої уваги.

 Водолій

Хороший день для покупок. Особливо, якщо вони спонтанні. Особливо порадує щось нестандартне та оригінальне. Відпочинок у колі друзів допоможе зняти втому від робочого тижня.

 Риби

Сьогодні ви особливо чутливі й не приховуєте своїх емоцій. Якщо ви в гарному настрої, то і всім навколо добре. Якщо ж ні, то краще будьте подалі від близьких, щоб не псувати їм вихідний день.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також