Астрологічний прогноз на 22 серпня

1140 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 22 серпня

 

Овен
Сьогодні у вас багато хто проситиме рецепт успіху, але ви будете непохитні. Не захоплюйтеся алкогольними напоями, якщо запросять на торжество або вечірку. Корисно оточувати себе гарними речами і позитивними емоціями.

Телець
Ви сьогодні як батарейка-енерджайзер. Енергії предостатньо, але прибережіть її для благих справ. Спілкуйтеся лише з друзями і близькими родичами, для нових знайомств день невдалий. Нерви трохи розхиталися через стреси і конфлікти.

Близнята
У вас прокинеться естет і дизайнер. До вас навіть будуть звертатися за допомогою. У сімейних стосунках вдасться зробити неможливе. Не бажано сьогодні оформляти жодних документів.

Рак
Зірки обіцяють день, коли витривалість і терпіння - найголовніше. Очікує маса розумової роботи, яка втомить сильніше від фізичної праці. Щоб розслабитися, можна прогулятися по магазинах. Але витрати – в межах розумного.

Лев
Намагайтеся зранку вирішити всі важливі питання, щоб потім ніхто не відволікав і не діставав порадами. Не будьте надто самовпевненими і категоричними, це може зашкодити в сімейних стосунках.

Діва
Емоції сьогодні б’ють через край, ви давно не почувалися так легко і безтурботно, як в дитинстві. Перспективне вирішення фінансових питань порадує наприкінці дня. Ви обійдетеся без сторонньої допомоги.

Терези

Досить тонути в рутині, вона не дає заряду емоцій і бадьорості. Радісна новина в особистому житті стане двигуном в роботі. Мобілізуйте всі сили, щоб завершити роботи по господарству.

Скорпіон
Вас очікує насичений день. Можливі поїздки і нові творчі проекти. Багато хто навіть порине в зовсім нову сферу. Будь-які ризики відразу відмітайте. До вечора намітьте плани на вихідний.

Стрілець
Сьогодні вам потрібно просто насолоджуватися життям. Іноді від планів корисно відступити. Все хаотичне і несподіване стане справжнім подарунком долі. Вечір присвятіть родині.

Козеріг
Зірки радять сміливо реалізовувати в життя давні мрії. Заради власного комфорту докладіть усіх зусиль, щоб ні про що не шкодувати. Жертовність у коханні - справа хороша, але в міру.

Водолій
Суперечливий день, зате в ньому будуть яскраві зустрічі й перспективні пропозиції. Якщо дозволите собі більше, ніж потрібно, то матимете проблеми. У любовних стосунках імовірність конфлікту.

Риби
Вдалий день у сімейних людей. Дружно і швидко зробите генеральне прибирання і вирушите на природу. Самотнім випаде нагода провести день у гарній компанії.  Зірки обіцяють незначні прибутки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також