Астрологічний прогноз на 22 серпня

641 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 22 серпня

 

Овен

Головне сьогодні для вас - взаємини з людьми. Ви такі нестримані й дратівливі, що готові усім говорити правду в очі. Але така поведінка може спричинити конфлікти. Не відмовляйтеся від романтичних пропозицій.

Телець

Вже зранку буде апатія і лінь. Тому не варто починати справи, які вимагають уважності й точності. Якщо в любовних стосунках розставити всі крапки, то продумайте розмову до дрібниць.

 Близнята

Вдалий день для відпочинку в колі родини. Умови для цього створяться ідеальні, але пильнуйте свої емоції. Нестриманість і надмірна критика можуть призвести до неприємностей.

Рак

Не зациклюйтеся на одному питанні, переключіться на інші справи. Сімейним людям доведеться приймати рішення, яке стосується нерухомості. Чітко розплануйте все, що з цим пов'язано.

Лев

Зірки рекомендують влаштувати недільний шопінг і не відмовляти собі ні в чому. Але в межах розумного, і фінансів.  Відмовтеся від відвідування ресторанів і кафе, повечеряйте в колі сім'ї.

Діва

Вас очікує клопіткий день, під час якого доведеться понервувати і навіть посперечатися на якісь немислимі теми. Емоції битимуть через край, але намагайтеся цей «фонтан» контролювати.

Терези

Не дозволяйте комусь сісти собі на шию. Ця людина може не тільки на вас покататися, але і обдурити. Дорожіть тим, що маєте і не витрачайте енергію та власний час на корисливих людей.

Скорпіон

Сьогодні ви почуєте несподівану новину, яка стосується робочих моментів. Подумки ви вже прогнозували таку ситуацію. Ідеальним буде фінансове становище, можна дозволити собі розваги.

Стрілець

Зранку буде одне бажання - розслабитися. Причому так, щоб ніхто не турбував і не насідав з поточними проблемами. Вихід один - куди-небудь виїхати з міста. Організуйте пікнічок з друзями.

Козеріг

Ви відкриєте свій рецепт відпочинку у вихідний день. Це прогулянки пішки, легкий шопінг і дегустація нових страв. Ось і все, що потрібно для щастя на сьогодні. Набирайтеся сил і позитиву для робочого тижня.

Водолій

Терміново на свіже повітря, до водойми і на сонечко. Потрібно відновлювати енергетичний запас, щоб не залишитися зовсім без сил. Головне, не сперечайтеся з друзями, інакше обов'язково посваритеся.  

Риби

Зірки пророкують, що сьогодні почуття, емоції можуть іти врозріз з вашими обов'язками і відповідальністю. Ви будете робити одне, а хотіти іншого. Можливий депресивний стан, бажано побути на самоті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також