Астрологічний прогноз на 22 вересня

680 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 22 вересня

 

Овен

Сьогодні ми мріятимете про пігулки щастя, щоб випити їх і нічого не робити. Але жодних поблажок бути не повинно. Беріться до роботи без зволікань.

Телець

Стрілка фінансового маятника повернеться в інший бік. Нічого страшного не трапиться, просто про прибуток можна на якийсь час забути.

Близнята

Бонуси за свою працю отримають ті, що займаються соціальними питаннями, торгівлею і педагогікою. Але якщо десь є плюси, то вилізуть і мінуси.

Рак

Зірки рекомендують побути на самоті, якщо це можливо. На роботі менше базікайте з колегами. Увечері чекайте гостей і приємних сюрпризів.

Лев

Потік нестримної енергії необхідно направити в позитивне русло. Переживання з приводу нестачі грошей обґрунтовані. В особистому житті без особливих змін.

Діва

Настрій у вас - веселка в небі. Навіть невеликі проблеми здадуться потрібними у всіх сенсах. Не бажано витрачати гроші. Вечір підходить для активного спорту.

Терези

Якщо з’явилися проблеми в особистому житті, нікому нічого не пояснюйте. Головне, недовго затримуйтеся в такому стані невагомості. Приємні події відбудуться ввечері.

Скорпіон

Сьогодні ви звертатимете увагу на будь-які знаки долі. Не тероризуйте себе, женіть геть всілякі дурниці. Вже до обіду отримаєте масу вигідних по грошах пропозицій.

Стрілець

На шляху у вас сьогодні чимало перешкод, а ось чи долати їх, думайте самі. Головне, з рішенням не затримуйтеся, поводьтеся впевнено і непохитно.

Козеріг

Вже вранці нападе втома. Начебто й нічого не робили, а сили вичерпалися. З родичами постарайтеся ні про що не сперечатися. День напружений в емоційному плані.

Водолій

Зірки рекомендують бути на сторожі свого гаманця і особистого рахунку. Грошова ситуація загостриться до краю, тому економити доведеться кожну гривню.

Риби

Ви заблукаєте в трьох соснах, що загрожує всілякими втратами і хвилюваннями. Відмовтеся від різних заходів і розваг. Не станьте ініціатором сімейного конфлікту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також