Астрологічний прогноз на 22 жовтня

769 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 22 жовтня

Овен
Захочеться сховатися від усього світу. Дратувати буде все – від погоди до автомобільного затору на вулиці. Вийти з цього стану допоможуть робота і увага близьких людей. Сьогодні не найвдаліший день, щоб витрачати гроші або вкладати у щось. Вечір бажано присвятити родині.

Телець
Ви можете виявити, що проблеми на роботі не такі й великі, як вам здавалося раніше. Зберігайте спокій і ретельно плануйте свої дії. Якщо ви хочете зробити якісь фінансові операції, почекайте трохи і обміркуйте все на дозвіллі. Сьогодні будьте самокритичними і дослухайтеся до того, що вам говорять рідні.

Близнята

Якщо на роботі відбулися якісь незаплановані події, то утримайтеся від прийняття поспішних рішень. Проявіть терпіння і спокій. Вам доведеться знайти нестандартний підхід до ситуації. Подумайте над тим, що говорять вам близькі, можливо, вони мають рацію. Постарайтеся розслабитися і відпочити.

Рак
Не забувайте, що хороші стосунки складаються з компромісів. У цьому питанні необхідно трохи більше чутливості й уваги з вашого боку. На роботі повторювані проблеми вимагають уваги і повної концентрації. Відкладіть будь-які заплановані покупки, якщо зможете. Ввечері порадують близькі.

Лев
Сьогодні сприятливий день для романтичного вечора. Вечеря при свічках з приємною музикою - це те, що вам необхідно для зміцнення стосунків. Зробіть для себе оздоровчий день, подбайте про своє тіло. Колеги потребуватимуть ваших порад, тому будьте весь час на зв’язку.

Діва
Враховуючи вашу життєву активність, розум і тіло потребують розслаблення. Проблеми на роботі можуть виникнути раптово і так само швидко закінчитися. Сьогодні не найкращий день для покупок. Ви можете зіткнутися з неприємними наслідками, якщо зараз зробите велике придбання.

Терези
Сьогодні ви більше думатимете про себе, ніж про інших. З другою половинкою виникли непорозуміння. Кохана людина не може вгадувати ваші думки, хоча б натякніть, а краще поговоріть про те, чого ви хочете. Сьогодні хороший день для покупок, але уважно дивіться на ціни.

Скорпіон
Можливі депресія та легке нездужання, що призведе до незадоволеності, замкнутості й впертості. Бурхливі спалахи емоцій можуть вплинути на сімейні стосунки. Краще займіться творчістю, це допоможе відновити втрачену гармонію в душі, відволіктися від поганих думок і помріяти.

Стрілець
Сьогодні можливий значний фінансовий прибуток з неочікуваних джерел. З іншого боку, вас легко можна буде втягнути в суперечку і змусити хвилюватися через дрібниці. Несподівані витрати трішки зіпсують настрій. Подбайте краще про близьких, вони потребують вашої уваги.

Козеріг
Ідеї, які ви висуваєте на роботі, скоріше за все, не підтримають колеги і керівництво, шо може негативно позначитися на прибутку в майбутньому. Ви, зі свого боку, теж критично сприймаєте пропозиції навколишніх. Сьогодні ви не схильні до внутрішньої рівноваги, тому варто розібратися з тим, що у вас вже є і чого ще ви хочете.

Риби
Скептично ставтеся до порад інших людей. Деякі з них егоїстичні, нечесні й думають тільки про власні інтереси. На роботі доведеться шукати альтернативні шляхи вирішення проблем. Можливо, хтось із колег підкаже, що робити. В особистому житті постарайтеся згадати хороші моменти з минулого.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також