Астрологічний прогноз на 23 березня

580 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 березня

Овен

Сьогодні вам доведеться бути справжнім фінансистом і займатися грошима і переказами. Умови для всього цього виникнуть найсприятливіші. Вдалими будуть зустрічі з друзями.

Телець

Активний день, тому зранку не завадить зробити зарядку і прийняти контрастний душ. Головне сьогодні - не метушитися та не піддаватися на авантюри. З фінансами будьте обережнішими.

Близнята

Доведеться дотримуватися дистанції в процесі спілкування з новими і давніми друзями. З колегами теж варто поводитися культурніше і не критикувати без причини. Зверніть увагу на побутові питання.

 Рак

Зірки обіцяють дивовижний у всіх сенсах день. Ніщо не загрожує фінансовому становищу і особистому життю. Ви - на коні, вас ніхто не викине із сідла. Можлива перспективна пропозиція, яка допоможе збагатитися матеріально.

Лев

Сьогодні не варто боятися фізичних навантажень, всі вони підуть на користь організму. Одиноким людям пощастить в особистому житті, є шанс зустріти другу половинку. А сімейних очікує романтичний вечір.

 Діва

Вас очікує низка заходів і подій, які запам'ятаються надовго. Нові люди стануть справжніми друзями, тому сміливо заводьте знайомства. Можна зайнятися спортом і загартовуватися.

Терези

Сьогодні вас очікує позитивний у всіх значеннях день. Але за умови, що не пропустите жодної поради і погляду, кинутого у ваш бік. Не завадить зайнятися своїм зовнішнім виглядом. Особисті стосунки на стадії «все добре».

Скорпіон

Вам захочеться вивернути душу навиворіт, бути відвертими і притягувати до себе нових людей. Будьте обережні, не можна розкривати те, що поки лежить в глибині свідомості. Тим більше, що поруч є заздрісники і конкуренти.

Стрілець

Ваша привабливість і чарівність допоможуть сьогодні у вирішенні багатьох питань, в тому числі й фінансових. Стосунки з другою половинкою потребують деяких змін і щирості та терплячості.

Козеріг

Сьогодні вас очікує сприятливий день, особливо для відпочинку, спорту і фінансів. Корисно прогулятися по парку, нікуди не поспішаючи. Намагайтеся поповнювати не тільки знання, а й організм вітамінами.

Водолій

Зірки пророкують вдалий день, якщо не лінуватися і допомагати людям. Сьогодні вийде розкрити в собі колосальні резерви, будьте сміливішими. Ситуація на роботі сприятлива для кар’єрного зростання.

Риби

День складний в плані здоров'я і фінансового становища. Потрібно бути більш пильними всюди, щоб не потрапити в складну ситуацію. Щоб убезпечити себе від проблем, побудьте в тиші й самоті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також