Астрологічний прогноз на 23 грудня

679 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 грудня

Овен
Сьогодні слід акуратніше ставитися до своїх заощаджень. Гроші можуть так само швидко піти, як і надійшли на ваш рахунок. Бажано дотримуватися економії й відмовитися від дорогих покупок. Удача на боці всіх, хто озброївся новими знаннями.

Телець

Якщо ви щось давно втратили, то сьогодні цю річ знайдете. До речі, у стосунках з людьми буде така ж ситуація. Лавровий вінок у робочій сфері надягати на себе зарано. Ви ще не доробили всього, що доручило керівництво. Поставтеся серйозніше до фінансів.

Близнята

Ви заплануєте на цей день надто багато справ, тому навіть і половини не виконаєте. Подивіться на свій ентузіазм реальніше, щоб не опинитися у вирі непотрібної роботи. У любовних стосунках божевільний день, трохи пригальмуйте.

Рак
Зірки обіцяють день бар'єрів і проблем, від яких навіть професіонал не втече. Бурчати собі під ніс - толку мало. Потрібно робити щось кардинально нове, щоб пережити цю ситуацію. Обов'язково відмовтеся від грубої й жирної їжі, пожалійте шлунок.

Лев
Найсміливіші проєкти і плани сьогодні втіляться в життя. Але є шанс щось втратити, причому не матеріальне. Не варто лізти з непотрібними порадами до друзів. Остерігайтеся всього, що вам заважає налагодити комфортні стосунки.

Діва
Сьогодні вас очікує великий обсяг роботи, тому встати з ліжка потрібно якомога раніше.. Ваші таланти очевидні, тому не соромтеся їх показати в колективі. Є шанс отримати грошову винагороду. Друзі влаштують гарний вечір.

Терези
День, коли все з ніг на голову. Щоб вистояти в такій ситуації, зберіть всю волю в кулак і мобілізуйтеся. Нічого дивного – кінець року, час розгрібати завали. Спокійно реагуйте на критичні закиди домочадців.

Скорпіон

Сьогодні відчуватимете дику втому, але це нормально. Середа – екватор тижня, тим більше перед святом. Доведеться підвести риску під багатьма справами, вирішити масу проблем. Від того, як поведетеся в спілкуванні, залежить настрій на весь тиждень.

Стрілець

Події в професійному житті розгортатимуться як у мексиканському серіалі. Будьте обережні в спілкуванні з деякими токсичними особами. Спокій і повноцінний відпочинок пропишіть собі ввечері. Не виключений прибуток.

Козеріг
Зірки пророкують поповнення гаманця. Бюджет зміцниться, але смітити грошима не поспішайте. Єдине, на що можна розщедритися, - це подарунки для близьких людей. Недомовки в спілкуванні з коханими негативно позначаться на стосунках.

Водолій
Похмурий і метушливий день пророкують зірки. Хоча ви самі почасти винні в тому, що він таким намалювався. Незначні фінансові збитки можуть позначитися на сімейному бюджеті. Ікри на свято не буде.

Риби
Не випробовуйте терпіння близьких людей. Краще взагалі ізолюйтеся від суперечок, конфліктних розмов, одкровень і бурхливих емоцій. Похід по магазинах і купівля новорічних подарунків розслабить і підніме настрій.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також