Астрологічний прогноз на 23 грудня

609 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 грудня


Овен

Зірки пророкують виснажливий у психологічному сенсі день. Намагайтеся обійти теми, що стосуються родинних взаємин. Те, що відбувається в сімейному житті, змусить переглянути ваші плани.

Телець
Якщо хочете спокійно пережити цей день, то потрібно на якийсь час стати глядачем. Просто дивіться, що відбувається довкола, а участі не беріть. Натомість у сімейному житті доведеться виступати як на сцені.

Близнята
Цього дня вам знадобиться підтримка всього колективу. Менше надавайте значення фінансовим колотнечам. Якщо десь убуло, то незабаром прибуде. Від фізичних навантажень відмовтеся, краще сходіть у лазню.

Рак
Сьогодні за пазухою у вас виявиться камінь. Але кинути його в когось не вийде, це й на краще. Настрій жахливий. Відмовляйтеся від будь-яких авантюр. Інакше опинитеся по вуха в проблемах.

Лев
Сьогодні вас чекає день розумових навантажень. Вам доведеться вирішувати складні завдання, просити допомоги у близьких людей. Подбайте про здоров'я, дотримуйтесь заходів профілактики. Вечір присвятіть спокійному відпочинку.

Діва
Весь день матиме романтичний присмак. Цілу гаму емоцій відчуєте після дзвінка від коханої людини. Не варто довго перебувати на вулиці. Заплануйте дієту, якщо хочете скинути зайву вагу.

Терези
Зірки рекомендують самостійно задати тон цьому дню. Намагайтеся у всьому помічати позитив і обмежити спілкування з токсичними людьми. Беззастережно приймайте рішення, якщо воно стосується грошей.

Скорпіон

Сьогодні вам буде важко впоратися з емоціями. Робоча атмосфера загострилася до краю. Обмежте споживання продуктів та напоїв, які підвищують тиск. Вечір проведіть у максимально комфортній обстановці, відпочиньте на самоті.

Стрілець
Якщо відкинете свої потреби убік, то опинитеся в полоні чужих бажань та ілюзій. Негайно нічого не можна вирішити, тому продумуйте кожен свій крок. На голову можуть звалитися побутові проблеми.

Козеріг
Сьогодні вам належить розгрібати тягар минулих турбот, вирішувати давні проблеми. Так часто буває перед закінченням року, не переживайте. Добре зайнятися питаннями загартовування та очистити організм.

Водолій
Не варто забувати про себе, навіть якщо всі навколо показуватимуть пальцем на особисті проблеми. Не звертайте уваги, адже ваше життя набагато важливіше. Не виключені шахрайські дії та авантюрні пропозиції.

Риби

Сьогодні вам не сподобається те, що запропонує начальство, адже ви звикли працювати у звичному режимі. Багатьом доведеться різко змінювати плани. Головне - все розкласти по поличках і не хвилюватися.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також