Астрологічний прогноз на 23 лютого

882 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 лютого

Овен

Імовірне надходження вигідної пропозиції, на яку потрібно погоджуватися. Використайте цей день для вирішення важливих питань, у тому числі особистих.

Телець

Заплануйте потрібні вам зустрічі чи справи на ранок, а другу половину дня бажано провести в колі близьких людей. Не вірте чуткам.

Близнюки

Вдалий день. Ситуація складатиметься на вашу користь, а доля піднесе вам несподівані подарунки. Можлива тривожність, дратівливість.

Рак

Вирішуйте проблеми в міру їхнього виникнення, не відкладайте на потім. Хтось із ваших знайомих захоче вами маніпулювати: не дозволяйте їм це робити.

Лев

Можливі різкі перепади настрою. Не варто відкладати справи на інший день, обставини можуть змінитися не на вашу користь.

Діва

Важливо шукати позитивні моменти у всьому, що відбувається. Імовірні дуже важливі звістки, які вплинуть на подальше життя.

Терези

Проведіть цей день так, як вам хочеться. Тримайтеся подалі від суперечок, з'ясовування стосунків, зберігайте гарний настрій.

Скорпіон

Підвищена дратівливість може призвести до сварок. Тому намагайтеся тримати емоції під контролем, не починайте складних розмов.

Стрілець

Не варто складати плани на сьогодні: обставини швидко зміняться і вам доведеться діяти за нових умов. Будьте активнішими, виявляйте ініціативу.

Козеріг

Не бійтеся пробувати щось незвичайне. Дрібні деталі будуть важливими, враховуйте їх у своїй роботі. Увечері відпочиньте у сімейному колі.

Водолій

Виконайте свої зобов'язання, перш ніж розпочинати щось нове. Фізична активність допоможе розслабитися, позбутися стресового стану.

Риби

Розподіліть свої сили раціонально. Намагайтеся займатися тільки тими питаннями, які більше не можуть чекати: на все у вас не вистачить сил.



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також