Астрологічний прогноз на 23 серпня

773 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 серпня

 

Овен
Сьогодні вам необхідно стежити за своїми словами. Можливий витік інформації, яку використають проти вас. Від друзів дізнаєтеся чимало цікавого, і не тільки про себе. З родичами спілкуйтеся спокійно, щоб не посваритися.

Телець
Зірки не радять командувати тими, хто вищий від вас за статусом і старший за віком. Якщо хочеться когось поставити на місце, то знайдіть інші способи. Відпочинок у колі сімї – саме те, що вам зараз потрібно.

Близнята
Стримуйте гнів, якщо хтось спробує вивести вас із себе. Не виносьте сміття з хати, навіть якщо дуже захочеться поділитися наболілим. Море радості отримають сімейні люди від спілкування

Рак
Ви переконаєтеся в тому, що правильно сформулювати бажання – це вже майже його здійснення. Домашні та побутові справи потрібно розподіляти між всіма членами родини. Дихайте свіжим повітрям і ходіть пішки, щоб відновитися.

Лев
Сьогодні ви тільки зовні виглядатимете бадьоро і свіжо. Насправді енергетично ви виснажилися. Душа і тіло вимагають відпочинку. В особистому житті складеться неординарна ситуація.

Діва
Відпочинок за містом використайте для відновлення фізичних і моральних сил. Вимкніть «швидкість», якщо питання торкнеться грошей. Втрати можуть довести до фінансової кризи.

Терези

Пригоди, нові враження і приємні несподіванки - ось що вас очікує сьогодні. Вдалий день для складання планів на наступний тиждень. Похід по магазинах буде гарним завершенням дня.

Скорпіон
Зірки радять зробити ранкову зарядку, приготувати сніданок і каву в ліжко своїй половинці й прогулятися вдвох по магазинах. Купа домашніх справ почекає до понеділка. А сьогоднішній день повністю присвятіть сімї.

Стрілець
Ви перебуватимете в центрі доленосних подій. Але уважність не зашкодить, навіть якщо емоції візьмуть гору. Для креативних заходів чудовий день. Блискавично втіляться в життя давні плани на особистому фронті.

Козеріг
Відпочинок з друзями на природі дасть величезний заряд енергії. Якщо хочеться тиші й комфорту, то посидьте вдома з книжкою або планшетом. А під вечір можна приготувати романтичний перекус з шампанським.

Водолій
Сьогодні буде багато можливостей, щоб змінитися самому і допомогти в цьому сенсі комусь іншому. Не піддавайтеся на вмовляння і не позичайте грошей. Проведіть вечір в колі друзів.

Риби
Ранок ви проведете в роздумах, але це навіть і добре. Зможете зробити інвентаризацію думок і планів. А заодно й придумати як поліпшити матеріальне становище. Важливо, що вам ніхто не заважав і нічого не підказував.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також