Астрологічний прогноз на 23 серпня

731 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 серпня

 

Овен

Події, які будуть відбуватися у вашому житті, тільки на краще. Якщо в це повірити, то не доведеться створювати навколо себе ураган з безглуздих думок. Позитивним чином вирішуватися професійні проблеми.  

Телець

Фінансова ситуація проясниться, але ненадовго. Можливі значні витрати, пов'язані з придбанням для дому та лікуванням. Туман у любовних стосунках вплине на самопочуття.

Близнята

Доходи і витрати будуть рости в однаковій прогресії. І нічого змінити не вийде, краще змиритися і спостерігати за тим, що відбувається. Починається яскравий період в особистому житті.

Рак

 Не завадить освіжити в пам'яті події, на які раніше ви не звертали уваги. Сьогодні вони виявляться доленосними, вплинуть на багато сфер. У роботі доведеться відмовитися від пропозиції, в якій ви некомпетентні.

Лев

Зірки рекомендують займатися тільки тією роботою, яка не навантажує розумово. Це слабкий енергетично день, можливі нервові зриви і втома. втрат. Закрийте фінансові теми відразу і безповоротно.

Діва

Ви здивуєте всіх несподіваним і філософським підходом до справ. Вам це не властиво, зате результат виявиться приголомшливий. Вечір присвятіть улюбленому хобі й коханій людині.

Терези

Сьогодні потрібно менше міркувати, а більше робити. Творча тема буде просуватися швидше, ніж всі інші. Монотонна праця - не ваш коник. Не виключені несподіванки в особистих стосунках.

Скорпіон

Цього дня вам потрібно зайнятися самовихованням, відмовитися від шкідливих звичок і більше відпочивати. Спілкування з новими і токсичними людьми зведіть до мінімуму.

Стрілець

Цей день - як подарунок долі. Мають відбутися численні поїздки, цікаві зустрічі та дивовижні події. Головне сьогодні - це бути в настрої.

Козеріг

Сьогодні  вас засиплють пропозиціями щодо роботи. Не помиліться у виборі. На пошуки пригод відправляться одинаки. А  сімейні люди втішаться чудовим вечором у колі друзів і родини.

Водолій

Дивувати і підкорювати - ось ваші приємні  обов’язки на сьогодні. Будь-яке ваше слово, вчинок або дія матимуть вагу. Але постарайтеся дотримуватися дистанції з тими, хто вам колись у чомусь відмовив.

 Риби

Зірки пророкують масу неприємних ситуацій, які вплинуть на ваш настрій. Тільки не замикайтеся в собі, це найгірше рішення. Кар'єра піде вгору у бізнесменів, починається якийсь важливий цикл в роботі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також