Астрологічний прогноз на 23 серпня

558 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 серпня

Овен

Потрібно менше жертвувати своїми бажаннями та інтересами заради інших людей. Притримайте емоції у спілкуванні і будьте терплячішими.

Телець

Інтуїція сьогодні не допоможе, тож краще спирайтеся на свою розсудливість. Будьте обережні у спілкуванні з незнайомими людьми.

Близнята

Цього дня вам протипоказано пересування на далекі відстані.. У колективі намагайтеся керуватися лише особистими засадами.

Рак

Навіть якщо ви почуваєтеся «на коні», краще частіше дивитись під ноги. Дрібні неприємності здатні надовго вибити із сідла.  

Лев

Якщо вирушаєте у відрядження чи поїздку в особистих справах, ретельно підготуйтеся до дороги. Це стосується не лише документів, а й аптечки.

Діва

Слід тримати себе в рамках і не встрявати у конфлікти. Близьке оточення підтримає у починаннях, що стосуються покупок чи побуту.

Терези

Сьогодні можна займатися будь-якою роботою. У всьому буде запаморочливий успіх. У плані фінансів будьте практичнішими й економнішими.

Скорпіон

Цього дня потрібно більше часу присвятити близьким людям. Нізащо не влазьте в кредит, це тільки погіршить ваше матеріальне становище.

Стрілець

Життя, та й поточні обставини, складатимуться не дуже вдало. І причина - ваше легковажне ставлення до всього. Окрилені коханням можуть швидко розчаруватися.

Козеріг

Ви потрапите у чудову компанію, отримаєте заряд бадьорості та впевнено подивитеся у майбутнє. Ви можете отримати від коханої людини неймовірний сюрприз.

Водолій

Зірки обіцяють приємні звістки та нове знайомство. Але якщо роботи буде більше ніж звичайно, то у центрі уваги мають бути справи.

Риби

Очікується день випробувань та душевних страждань. Ви можете потрапити в неординарну ситуацію, після якої вже не буде повернення до минулого життя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також