Астрологічний прогноз на 23 травня

624 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 травня

 

Овен

Сьогодні деякі ситуації будуть вам явно «не по зубах». Відмовтеся від суперечок, якими б конструктивними вони не здавалися. Зате радісним виявиться вечір, чекайте гостей.

Телець

Вам вдасться сьогодні будь-яку розмову вивести в потрібне для себе русло. Не варто витрачати енергію на побутові питання. У сімейних стосунках обходьте гострі кути.

Близнята

Всьому знайте міру і стримуйте емоції, а в крайніх випадках звертайтеся за підтримкою. Поруч є люди, від яких так і віє оптимізмом. Можливі незначні проблеми зі здоров'ям.

Рак

Ви рухаєтеся в правильному напрямку, не надаючи значення дрібницям і негараздам. Гарантується грошова винагорода творчим людям. Але гроші надійдуть не відразу.

Лев

Зірки обіцяють метушливий у плані побутових проблем день. Незважаючи на вихідний, доведеться зайнятися фізичною працею. Вечір обіцяє сюрпризи.

Діва

Якщо проявите сьогодні свої сильні сторони характеру, то від цього тільки виграєте. Оптимістичний настрій допоможе у вирішенні проблем. Вечір пройде в романтичному світлі.

Терези

Непередбачувана ситуація у стосунках з другою половинкою змусить переглянути плани на відпустку. Вечір краще провести в колі друзів.

Скорпіон

Сьогодні краще відмовитися від критичних випадів у бік близьких людей. Експериментів з лікуванням проводити не варто, для цього є фахівці.

Стрілець

День чудовий і плідний. Але багато справ не увінчаються успіхом, доведеться шукати фінансову допомогу. Остерігайтеся пліток і любовних авантюр.

Козеріг

Відмовтеся від звичок, які вам раніше всерйоз нашкодили. І обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, якщо почуваєтеся не дуже добре.

Водолій

У складній ситуації шукайте провідну зірку. Поруч є людина, яка готова заради вас піти на будь-які жертви. Можлива термінова поїздка і гарний відпочинок.

Риби

Сьогодні ви будете нескінченно раді всьому, що з вами відбувається. Значний прибуток отримають люди, які займаються комерційними справами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також