Астрологічний прогноз на 23 вересня

625 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 вересня

 

  Овен
Зірки обіцяють безцінний день, якщо його можна так назвати. Перешкод на шляху до реалізації мети не буде, якщо не відмовитеся від підтримки друзів і рідні. Можливе зміцнення бюджету, але прибуток буде несподіваним.

Телець
Вам доведеться самим прокладати дорогу до успіху. Не варто сподіватися на когось. Не виключені дрібні конфлікти, але пережити їх доведеться. Приймайте рішення на здорову голову, не метушіться в процесі роботи.

Близнята
Не живіть за чужими правилами, спирайтеся на особистий досвід. Якщо щось не вдаватиметься, не впадайте у відчай. Найважливіше - внутрішній настрій, дорожіть комфортом у душі.

Рак
Сьогодні бажано мовчати й уникати відвертих бесід. Доля підкине багато приємних сюрпризів, особисте життя заграє яскравими осінніми фарбами. Феєрверк очікується у фінансовій сфері, готуйте великий гаманець.

Лев
Не потрібно забігати далеко вперед, впевнено робіть те, що намітили. Не критикуйте когось, цей «камінь» може сильно вдарити по вас. Невизначена ситуація, будьте обережнішими. У любовних стосунках назріває велика буря.

Діва
Сьогодні варто реально поглянути на деякі речі й ситуації. Є особи, які так і норовлять вколоти й торкнутися особистої теми. Стримуйте емоції та будьте толерантними. Вечір проведіть у сімейному колі.

Терези
Зірки обіцяють не зовсім легкий, але цікавий день. Головне, частіше усміхайтеся і не вішайте носа, якщо нагрянуть проблеми. Все можна вирішити, а досвід - найкращий помічник. І не тільки в роботі, але й в особистому житті.

Скорпіон
Сьогодні вам захочеться спокою й тиші. У сімейному житті відбудуться цікаві події. Ситуація зі здоров'ям може загостритися, якщо забудете про відпочинок і правильне харчування.

Стрілець
Весь день буде розписано по хвилинах. Але працювати в шаленому ритмі не варто. Акуратно поставтеся до питань здоров'я, не займайтеся самолікуванням. Будьте впевнені в собі, якщо хтось почне розпитувати про плани.

Козеріг
Не втрачайте самовладання, напружених ситуацій буде чимало. Реагуйте на все спокійно, це збереже нерви і здоров’я. Ваша допомога знадобиться близьким друзям. Родина також потребує уваги.

Водолій
Сьогодні вам потрібно прислухатися до себе, своїх емоцій та інтуїції. Не вступайте ні з ким у суперечку. Почуття висловлюйте серцем, а не словами. Вирішуйте побутові проблеми разом з коханою людиною.

Риби
Ви справжній талант у всьому, так працюйте і надалі. До успіху не потрібно бігти, йдіть до нього впевнено і спокійно. Бажано з гордо піднятою головою. Розпочинайте підготовку до важливих подій у родині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також