Астрологічний прогноз на 23 вересня

651 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 вересня


Овен
Не варто сильно переживати за те, що ще не відбулося. Краще зверніть погляд на поточні справи, та й вдома все поросло павутиною. Грошики припливуть з того боку, звідки ви навіть не помічали.

Телець
Ви будете спрямовані на активну роботу, вирішення майнових питань і поїздку. Фізичні навантаження можуть призвести до травм, будьте обережні. Добре складеться шопінг, ви зможете придбати товари зі значною знижкою.

Близнята
Доведеться поповнювати багаж знань, щоб не опинитися позаду колег. Головне - не гальмуйте з навчанням, інакше доведеться міняти місце роботи. Розплануйте день так, щоб в ньому залишилося місце для особистого життя.
 
Рак
Зірки рекомендують провести день активно, весело і невимушено. Якщо є можливість, то не завантажуйте себе роботою по господарству. Відпочивайте так, ніби рік не відпочивали. Є шанс на романтичне знайомство.

Лев
Ви цілий день будете бігти за поїздом. Будете кудись запізнюватися, щось упустите або відмовитеся, не подумавши. Стежте за витратою грошей, відмовтеся від дорогих покупок. Не конфліктуйте вдома.

Діва
Одна тільки думка про те, що ще працювати і працювати, вас шокує. На перший план сьогодні виходить побут. Не здумайте робити все самотужки, залучайте домочадців. Вечір подарує незабутні емоції.

Терези
Сьогодні вам доведеться вирішувати одне важливе питання, яке може вплинути на подальше фінансове становище. Невизначеність в особистих стосунках не додасть настрою. Відновити енергію допоможе сауна.

Скорпіон
Хоча робочий тиждень ще не завершився, настав час відпочити і присвятити час собі. Виїзд на природу подарує масу яскравих емоцій і вражень. Обов'язково проконтролюйте ситуацію у фінансовій сфері.

Стрілець
Кермо влади вдома беріть у свої руки, ваш час настав. Уникайте агресії й конфліктів, вони підірвуть здоров’я. Не виключена аварійна ситуація, будьте обережнішими на трасі. Романтичний вечір не завадить.

Козеріг
Цей день краще прийняти з усмішкою, щоб уникнути стресових ситуацій. Вдало складуться питання, пов'язані з фінансами. Очікуються приємні подарунки від близької людини.

Водолій
День не обіцяє жодних доленосних змін.
Час братися за справи, які ви так довго відкладали. Будь-яке спілкування може вкрасти енергію, тому будьте акуратнішими з розмовами. Фінансове становище стрімко покращиться. Позичати гроші не варто.

Риби
Сьогодні у вас буде все, про що ви недавно мріяли. Ізолюйтеся від невдач з допомогою захисної молитви. Хороший день, щоб почитати і очиститися духовно. Вас очікують багатообіцяючі знайомства.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також