Астрологічний прогноз на 24 грудня

770 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 грудня

Овен
Сьогодні ви сяятимете як новорічна ялинка. Приводів для радості й усмішки - море, тому не обмежуйте себе в емоціях. Гостинно поставтеся до людей, які до вас несподівано нагрянуть. Вирішення фінансових проблем перенесіть на інший день.

Телець
Настав час підсумувати все, що зробили за цей місяць на роботі. Вас ніхто не буде відволікати або критикувати, спокійно підбивайте підсумки року. Будь-які вкладення грошей принесуть відсотки. Є шанс весело відпочити ввечері.

Близнята
Головне сьогодні – не з’їхати з глузду від тих навантажень, які ви самі на себе повісили. Працювати головою - це добре і корисно, але фізичні навантаження і відпочинок теж потрібні. Не встрявайте в суперечки з близькими.

Рак
Доведеться весь день вирішувати якісь дріб’язкові проблеми. Хутчіш вибирайтеся на природу, подихайте свіжим повітрям і релаксніть на повну з друзями. Важливі зустрічі й переговори відкладіть, зараз не час щось вирішувати.

Лев
Зірки рекомендують розкласти гроші по конвертах, а роботу – по поличках, у всьому має бути порядок. У любовних стосунках порадників бути не повинно, вирішуйте тільки вдвох. З грошима все в порядку.

Діва
Цей день може стати вирішальним, якщо бути ініціативнішими. Розсудливість допоможе вирішити проблеми, пов'язані з новими завданнями на роботі. Можуть з’явитися непорозуміння в сімейних стосунках. Можливі грошові надходження.

Терези
Якщо не приборкаєте емоції й особисті апетити, то потрапите в залежність від власних недоліків. Колосальна витримка знадобиться для того, щоб уникнути конфліктів і розборок. Вдалим виявиться день для фінансистів, бізнесменів і торговців.

Скорпіон
Навчитися себе контролювати – гасло дня. Кінець місяця і року - своєрідний підсумок всьому, що зроблено останнім часом. Причому недарма ви працювали на кількох роботах, можна  тепер і шикарно відпочити.

Стрілець
Якщо будете думати про щось глобальне, то потонете в дрібних клопотах. Сьогодні допоможе тільки ритмічний крок, чесні стосунки і мирний потік енергії. Нікуди не поспішайте, заспокойтеся внутрішньо і обов'язково знайдіть час для коханих.

Козеріг
Сьогодні вам краще слідувати усталеним традиціям, а не гнатися за новизною і експериментами. Це стосується як спілкування з людьми, так і виробничих відносин. Якщо у стосунках з коханою людиною пробоїна, то краще відверто поговорити про проблему.

Водолій
Зірки обіцяють матеріально вдалий день, але щастя не тільки в грошах. Вам захочеться любові, ніжності й подарунків. Але для початку самі піднесіть близькій людині сюрприз. Шалений темп у роботі не допоможе вийти з крутого піке.

Риби
Хороший день для творчих людей. Здавалося б, зайнятість шалена, а ви нітрохи не втомитеся. Вам буде цікаво займатися тим, що справді подобається. Сімейні стосунки порадують новизною та фантазійністю.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також