Астрологічний прогноз на 24 серпня

813 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 серпня

 

Овен

Сьогодні ви будете всіх смішити і веселити. У деяких питаннях варто проявити впертість, так що використовуйте свої природні дані по повній програмі. З маленької проблеми в любовних стосунках виросте бар’єр нерозуміння.

Телець


Настрій не зовсім райдужний. Додати барв у життя допоможе зустріч з друзями. У сімейному житті очікуються поновлення і навіть обнулення стосунків. Друзі допоможуть перезавантажити ваш «комп’ютер».

Близнята

Додатковий вихідний – не привід цілий день байдикувати. Прибирання не таке вже й складне і неприємне заняття, як ви вважали. Головне – задіяти всю сімю. Питання фінансового характеру перекладати на інших не потрібно.


Рак

Сьогодні успішно складуться питання бізнесу, відпочинок на дачі та відвідування масового заходу. Шопінг буде вдалим і принесе задоволення, якщо піти по магазинах зранку. Ввечері очікуйте гостей.

Лев

Вас очікує у всіх сенсах святковий день. По господарству все пороблено, фінансових і побутових проблем немає, всі рідні здорові. Отож день відпочинку і розваг.  Придумайте що-небудь оригінальне для вечірніх посиденьок.

Діва

Вас очікує участь у якомусь незвичному заході. Не витрачайте часу на непотрібні балачки і суперечки. Істина не завжди народжується у спорі. Вдалий день для кардинальних змін в іміджі. Веселий вечір чекає сімейних людей.

Терези


Вам захочеться трохи прикрасити свою оселю, тому зранку вирушите по покупки. Але не будьте марнотратними, всього не купиш. Запланована вечірка залишиться в думках. Хіба що можна порадувати сімю піцою.

Скорпіон

Зірки обіцяють день роздумів і безпідставних переживань. Ви навіть забудете про те, що хотіли зробити. Вечір проведіть максимально спокійно, щоб остаточно не загнати себе в депресію.

Стрілець

Присвятіть весь день відпочинку. До коханої людини поставтеся з тією ніжністю і пристрастю, з якою ви спілкувалися на початку сімейного життя. Це допоможе згладити можливі непорозуміння.

Козеріг

Вихідний день дасть можливість відпочити на природі, присвятити більше часу сім’ї й своїм захопленням. Не варто зловживати алкоголем і солодощами. Проблемні питання побуту вирішаться самі собою.

Водолій


Гарний день для самоосвіти і самовдосконалення. Намагайтеся уникати незапланованих витрат. У другій половині дня одержите відповіді на важливі для вас запитання. Вечір проведіть вдома за книгою.

 Риби

Ви відчуватимете свою значимість у колективі навіть у вихідний день. Можливі пропозиції комерційного характеру, будьте уважними. Відпочинок на природі додасть сил. Несподіваний сюрприз очікує ввечері.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також