Астрологічний прогноз на 24 серпня

597 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 серпня

Овен

Такого огидного настрою, як сьогодні, у вас уже давно не було. Доведеться боротися з апатією та небажанням будь-кого бачити і будь-що робити.

Телець

Сьогодні вам доведеться з багатьма людьми про щось домовлятися. Погляньте на ситуацію під іншим кутом, щоб змінити все собі на благо.

Близнята

Якщо сподіватиметеся тільки на удачу, то вона миттю від вас відвернеться. Тільки реалістичний вигляд на все, що робите, допоможе досягти високих результатів.

Рак

Свої фінансові проблеми не намагайтеся вирішити чужими руками. Все нове навряд чи допоможе, тому не геройствуйте. Можливі спокуси в коханні.

Лев

Зірки обіцяють виробничу завантаженість. Але якщо ви більше зайняті інтелектуальною роботою, то потрібно хапатися за натхнення.

Діва

Можливі конфлікти з домочадцями. Візьміть на себе відповідальність за все, що відбувається. Не показуйте свої слабкі сторони навіть перед рідними.

Терези

Почуття можуть накрити із головою, що небезпечно для стосунків. Прислухайтеся до інтуїції та не дозволяйте собі жити лише емоціями.

Скорпіон

Необхідно працювати більше, але не лише заради фінансового блага. Будь-які дії цього дня приведуть до перспектив у майбутньому.

Стрілець

Руйнівний день. Це не означає, що навколо все перетвориться на попіл. Серйозніше поставтеся до того, що говорить і відчуває кохана людина.

Козеріг

У вас багатий потенціал, та й авторитет також, додайте собі впевненості. Будьте уважнішими до проблем і турбот близьких і друзів.

Водолій

Комфортний у робочому плані день. Протипоказані фізичні навантаження. А ось прогулянки парком, посиденьки з друзями принесуть радість.

Риби

Зірки передбачають монотонний день, коли навіть серпнева погода здасться нудною. Яскраві горизонти очікуються у бізнесі та коханні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також