Астрологічний прогноз на 24 серпня

409 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 серпня

Овен

Може здатися, що життя поставлено на паузу і неможливо зрушити ті справи, якими ви займаєтеся. Зірки радять не опускати руки і бути активними.

Телець

Сьогодні ви намагатиметеся знайти підтримку у близьких та друзів. Щоб зберегти емоційну рівновагу, стриманіше реагуйте на те, що відбувається.

Близнюки

Ідеї чи плани, які сьогодні спадають вам на думку, вимагають доопрацювання. Тому не варто зараз же приступати до їхньої реалізації.

Рак

Стримуйте емоції, дивіться на речі прагматичніше. У фінансових питаннях варто бути обережнішими, не робити великих покупок і стежити за витратами.

Лев

День напружений та наповнений численними справами та турботами. Фізична перенапруга негативно позначиться на самопочутті; більше відпочивайте.

Діва

Прислухайтеся до порад професіоналів, вони можуть підкинути вам гарну ідею. Якщо вам потрібна допомога, сміливо звертайтеся до колег.

Терези

Хтось із близьких захоче скористатися вашою добротою і стане маніпулювати вами. Не відмовляйте у допомозі, але не варто робити всю роботу за когось.

Скорпіон

Складний несприятливий день. Численні проблеми доведеться вирішувати із самого ранку. Невеликі зміни підуть вам на користь.

Стрілець

Перша половина дня буде особливо напруженою та завантаженою. Якщо хтось потребує вашої допомоги, не відмовляйте: вам теж знадобиться підтримка.

Козеріг

Доведеться випробувати якесь розчарування у стосунках, але це не привід, щоб їх переривати. Подивіться на ситуацію критично, оцініть свої помилки.

Водолій

Відчуття самотності та смутку не покидатиме вас цього дня. Зірки радять не засмучуватися, а проявити активність у стосунках. Проведіть час на природі, відпочиньте.

Риби

Доведеться сьогодні розбиратися зі своїми минулими обов'язками та звільнити місце для нових завдань. Сильні емоції негативно позначаться на здоров'ї.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також