Астрологічний прогноз на 24 серпня

314 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 серпня

Овен

Не складайте планів на сьогодні: обставини швидко змінюватимуться і вам доведеться їх коригувати.  Дайте волю своїм почуттям.

Телець

Нудьгувати вам сьогодні не доведеться. Складнощі виникатимуть на порожньому місці, й необхідно зробити певні зусилля, щоб вирішити всі питання до вечора.

Близнюки

Ви сьогодні розсіяні та неуважні, тому відкладіть справи, які потребують посидючості чи концентрації, будьте обережні з гострими предметами.

Рак

Проведіть більше часу на самоті, прислухайтеся до себе, подумайте над своїми бажаннями та можливостями. Можлива зміна вектора вашого руху.

Лев

Відповідний час для здійснення та реалізації планів. Енергія на високому рівні, тому ви активні та вмотивовані. Однак не забувайте про своє самопочуття.

Діва

Зміни стрімко входять у ваше життя, але не всі вони вам сподобаються. Налаштовуйтеся на позитив, шукайте позитивні моменти у всьому, що відбувається.

Терези

Обмежте контакти з незнайомими людьми. перед вами можуть відкритися несподівані можливості, якими обов’язково треба скористатися.

Скорпіон

Вдалий час для вирішення складних справ чи відповідальних розмов. Сьогодні краще уникати ризикованих заходів або авантюр. Прораховуйте свої дії.

Стрілець

Проведіть розслаблений спокійний день. Зірки рекомендують зранку зайнятися чимось приємним для себе. А після обіду можна зайнятися справами.

Козеріг

У цей день на вас чатують несподіванки, деякі можуть неприємно здивувати або засмутити. Прораховуйте свої кроки, щоб не потрапити у незручну ситуацію.

Водолій

Відкладіть похід магазинами: сьогодні не найкращий день для покупок. Також бажано не давати в борг і не позичати самому грошей.

Риби

Невдалий день для вирішення фінансових або матеріальних питань. Особисте життя буде радувати насиченістю і яскравими  емоціями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також