Астрологічний прогноз на 24 січня

857 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 січня

 

Овен

Зірки радять бути обачнішими, щоб не наламати дров на решту зими. Якщо вирішите щось сказати, то заздалегідь підберіть слова. Від відвідування людних місць краще відмовитися.

Телець

Задумане в мріях може позначитися на стані гаманця. Фінансове становище не на висоті, тож краще обмежити витрати. Теплі спогади про минулі свята будуть діяти позитивно.

Близнята

Ви будете ламати голову над тим, що вас зовсім не стосується. Навіщо поринати в минуле, якщо теперішнє таке прекрасне? Не варто братися за вирішення побутових питань, їх не вдасться виконати всі й відразу.

Рак

На плечі можуть звалитися проблеми фінансового плану. Але половина з них, на щастя, не ваші. Увімкніть таймер, щоб нікуди не спізнюватися. Вроджена відповідальність допоможе триматися на плаву.

Лев

Фізичні навантаження сьогодні протипоказані, а ось прогулянка пішки принесе величезну користь. Якась новина порушить заздалегідь намічені плани. Вечір бажано провести з родиною.

Діва

Гроші, витрачені даремно, тільки зіпсують настрій. Романтичні нотки зазвучать у стосунках з коханою людиною. Увечері очікується «напад» побутових проблем і  непорозумінь

Терези

Намагайтеся мислити як Наполеон, щоб виграти битву з побутом. Справжній атракціон радості очікується після обіду, під час зустрічі з друзями. Несподівані подарунки спричинять зміни в особистому житті.

Скорпіон

Непевна погода позначиться на настрої. Захочеться розмалювати світ в яскраві кольори. Але де взяти фарби для цього? Подорож по руїнах спогадів краще і не починати, побережіть нерви.

Стрілець

Сьогодні доведеться працювати не тільки головою, але й руками. Несподівані побутові проблеми змусять стати домашнім майстром. Фінансова ситуація поліпшиться. З’явиться нове джерело доходу.

Козеріг

Фіззарядка зранку допоможе збадьоритися і розім'яти суглоби. Чудовий день для спільного відпочинку з друзями. Зверніть увагу на свій рівень знань, якщо потрібно, то підвищуйте кваліфікацію. Вчитися ніколи не пізно.

Водолій

Якщо будете тільки критикувати, то остаточно зіпсуєте стосунки з навколишніми. Обережніше зі словами, вони можуть образити і вдарити болючіше від кулака. Емоції б'ють через край, тримайте їх у руках.

Риби

Якщо тільки будете вислуховувати чужі скарги і ниття, то день пропав. Візьміться за себе та особисті. Багатьом тісною видасться власна квартира, захочеться погуляти і помандрувати.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також