Астрологічний прогноз на 24 вересня

664 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 вересня

 

Овен
Зірки обіцяють самостійне вирішення проблем. Але це не означає, що можна розслабитися. Складайте плани відповідно до поточних обставин і не розповідайте нікому про них. Бажано проявити терпимість щодо себе і близьких людей.

Телець
Сьогодні вам допоможе розсудливість. Головне - не гнатися за мріями стрімголов. Є ймовірність, що ваші бажання залишаться в минулому. На жаль, на їхнє втілення в життя не вистачить сил і засобів. Бережіть нерви, інакше підірвете здоров'я.

Близнята
Вам не вдасться реалізувати плани, оскільки хтось підставить підніжку. Не показуйте, що ви розчаровані та ображені. Будьте стриманішими емоційно, побачите результат своїх дій. Непогано пройде день у тих, хто зайнятий своїм бізнесом.

Рак
Варто бути менш довірливими і чутливими. Це не легко, але потрібно. Інакше потрапите в залежність від негативних людей. Правдолюбство може довести до крайнощів і конфліктів. Проблеми, що з’явилися в побуті, потрібно вирішити негайно.

Лев
Чудовий день для пошуку однодумців і позбавлення від конкурентів. Тісно спілкуйтеся лише з перевіреними людьми, вони не підведуть у відповідальний момент. Вечір проведіть на природі в оточенні близьких людей. Це допоможе розслабитися.

Діва
Ви будете так бурхливо фантазувати, що зайдете надто далеко. Очікуваний ефект від роботи не отримаєте, шукайте помилки в собі. У справжній лабіринт потраплять занадто амбітні особистості. Є ймовірність вирішення якоїсь давньої проблеми.

Терези
Зірки радять не розпорошувати сили на все відразу. працюйте спокійно і впевнено, щоб не було жодних претензій. Психічний стан сьогодні найдорожче, тому не нервуйте. Наведіть лад у думках і відпочиньте з друзями та сімєю.

Скорпіон
Якщо будете занадто багато вимагати і чекати від людей, то нічого не отримаєте. Розчарування не уникнути, але ви винні самі. Не поспішайте, нехай все йде своєю чергою. Увімкніть уяву в особистому житті. Іноді корисно приймати бажане за дійсне.

Стрілець
Перепади настрою будуть такі помітні, що навколишні втікатимуть від вас подалі. Опануйте себе, інакше залишитеся на самоті. Розумова діяльність надто активна, не забувайте робити перепочинок і фіззарядку. Ввечері бажано щось почитати.

Козеріг
У вас буде багато планів, і один з них - повеселитися і відпочити в колі друзів. Він обов'язково реалізується, якщо домовитеся про всі деталі заздалегідь. Купу позитиву і яскравих вражень отримаєте від спілкування. Вдалою буде поїздка за місто.

Водолій
Можливий чудовий день, але для цього потрібно докласти трохи зусиль. Нічого не дається даром, а милостей від долі не передбачається. Успішно вирішаться фінансові проблеми. Кохана людина порадує несподіваною пропозицією і приємним сюрпризом.

Риби
Потрібно більше уваги приділяти коханій людині. Прекрасно пройдуть розважальні заходи, але за самопочуттям простежте. Якщо відчуваєте, що наближається застуда, заздалегідь прийміть необхідні ліки. Від проблем не втікайте, а вирішуйте їх у міру появи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також