Астрологічний прогноз на 24 вересня

714 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 24 вересня

 

Овен

Останній день робочого тижня мине на підйомі, і ви нітрохи не втомилися. Але відпочивати все-таки потрібно. Вдалими будуть заняття спортом, але не активним.

Телець

Головне сьогодні - не хандрити і не змінювати планів. Зараз все повинно бути під контролем, щоб не потрапити в двозначні ситуації.

Близнята

Ви вирішите стати на шлях очищення і оздоровлення. Сказати "ні" шкідливим звичкам нелегко, але це потрібно. Пора змінювати спосіб життя.

Рак

День майже ідеальний, якщо не забувати про режим харчування і відпочинок від розумової роботи. Злегка понервувати змусить близька людина.

Лев

Сьогодні захочеться докопатися до сенсу життя самому. Але тільки не робіть це під час роботи. Корисними будуть заходи, спрямовані на зміцнення фізичного здоров'я.

 Діва

Зірки рекомендують радіти дрібницям. Шукайте щастя там, де воно очевидно. Якщо виникнуть проблеми фінансового плану, зверніться до рідних.

Терези

Завершення робочого тижня буде вдалим. Раціонально підійдіть до покупок. Увечері утримайтеся від спиртних напоїв і активних розваг.

Скорпіон

Завдяки енергії й цілеспрямованості вдасться вирівняти ситуацію з грошима і кар'єрою. Ущемлене самолюбство погано позначиться на настрої.

Стрілець

Щось грандіозне очікує в сімейному житті. Можлива недалека поїздка. Якщо питання стосується фінансів і кредитів, будьте уважними.

Козеріг

Робота не заважатиме особистому. Нічого не відкладайте на потім, живіть сьогодні й зараз. Вечір складеться неймовірно вдало, тепло і романтично.

Водолій

День досить насичений, тому будьте уважнішими до деталей. Тримайте язика за зубами, а емоції під контролем. Вас очікують не тільки великі проєкти, а й любовні пригоди.

Риби

Зірки обіцяють успіх на всіх фронтах. І все тому, що ви не витрачаєте жодної хвилини марно. Вечір буде яскравим, ви будете зустрічати гостей.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також